A ja chciałbym powiedzieć, że to podanie jest bez sensu. Nie dlatego, że Hedonista nie nadaje się na SM'a bo to oczywiście nie jest prawdą, ponieważ obecnie on jest jedną z najbardziej ogarniętych osób na tym forum. Dodam jeszcze, że napisanie o jego nie karalności na cs-lamers jest jak najbardziej tutaj wskazane bo widać, że stoi po dobrej stronie, że tak powiem barykady i nie ma gówna zamiast mózgu. ( Tutaj nawiązanie do mojej wieloletniej, przygody z tą siecią. Wiele już widziałem. )
Wracając do mojego pierwszego zdania. Uważam, że jest to podanie bez sensu dlatego, że Sous-moderator w tym momencie z tego co wiem posiada możliwość moderowania na [prawie] każdym forum, lecz w tym momencie naprawdę nie ma to znaczenia. Hedonista należy do ABW CSL i ma uprawnienia jak KIEDYŚ posiadał SM czyli moderowanie w działach serwerowych a mianowicie Bany. Więc uważam, że Hedonista nic by na tym "awansie" w naszej społeczności cs-lamers nie zyskał poza przybraniem sraczkowatego zielonego kolorku.
Ale to nie koniec mojej wypowiedzi. Uważam, że Hedonista powinien dostać awans na MODERATORA CSL i powinien mieć, że tak powiem uprawnienia do podejmowania niektórych decyzji na naszej sieci. Co za tym idzie można by było przenieść paranormala i Rudą do rangi zasłużonych dla naszej sieci bo każdy widzi, że ich nie ma a co do paranormala wiem z pierwszej ręki, że raczej nie wróci do nas.
Hedonista jest odpowiednią osobą na to stanowisko i powinien dostać swoją szansę. Wiem, że nigdy nie było czegoś takiego, że ktoś bez rangi Sous-moderatora dostał Moda ( bynajmniej przez te 5 lat co tutaj z Wami jestem ), ale jestem skłonny zaręczyć za Hedonistę, że sobie poradzi i mu szajba do głowy nie uderzy bo człowiek jest opanowany, poważny i pracowity jeżeli chodzi o nasze forum ( nie mówię tutaj, że nie można się z nim pośmiać
). Świadczy o tej pracowitości jego ranga ABW jak i również to, że nie boi się rozpisywać tych demek. Mam nadzieję, że będzie zwrócona uwaga przez administrację na ten post, ponieważ jest to najodpowiedniejsza osoba tutaj przynajmniej moim zdaniem.
Pozdrawiam