Dobra kurcze, po ostatnich próbach zrobienie sparingu admini vs gracze, organizacja była mowiac wprost zjebana. Teraz troche ogłady.
W poniedziałek proponuje zagrać mecz admini vs gracze. Date ustalam na godzine 20.00.
Komunikator głosowy podczas sparingu to ventriloo 2.1.4.
Link:
http://universal-downloader.softonic.pl/326000/326565/ud_700/SoftonicDownloader_dla_ventrilo-2-1-4.exe?AWSAccessKeyId=0HXVA1YMG3HX1XDSGT02&Expires=1341792488&Signature=TtkeOLL5hFp4NUoiyZh12qKOoJA%3D&file=/SoftonicDownloader_dla_ventrilo-2-1-4.exe
Podaje namiary ventriloo!
ventriloo.pl ; 40218
Postanowiłem że ja zogranizuje ten mecz, bo nigdy nie bedzie miało to miejsca.
Zasady !1. Mecze rozgrywane są przez 12 rund, nie że drużyna musi wygrać 12 rund, tylko rozgrywane jest 12 rund, czyli wyniki kończą sie przy wygranych np. 5:7. 9:3. Mam nadzieje że logiczne dla każdego.
2. W meczu biorą udział drużyny
5-osobowe!3. Gracze chcący brać udział w turnieju, muszą posiadać platformę
STEAM4.
10 minut przed rozpoczęciem meczu, należy wejść na wyżej podany kanał ventriloo5. Mecze rozgrywamy na zasadzie 5 vs 5.
6. Mapy do wyboru to: de_dust2, de_inferno, de_tuscan, de_nuke
7. Mapa zostanie wybrana losowo przeze mnie, gdy wszyscy będą sie znajdowac na serwerze.
8. Jeśli w przypadku, gdy nie będzie pełnego składu, mecz zostanie odwołany. Wine ponosi osoba która nie zjawiłą się na czas.
9.
Pierwszych 5 adminów i graczy, którzy MOGĄ GRAĆ, i MAJĄ VENTRILOO, zapisują swoją kandydaturę pod tematem.Wszelkie uwagi pisać w komentarzachPS:Ja biorę udział w meczu. Teraz zapisucie się wy. Jeśli zdaży się, że sie ktoś zapisze na mecz, nie wejdzie o określonej godzinie na vt, mecz uznam za odwołany. Robie to z własnej woli, chce żeby taki mecz miał miejsce. Pozdrawiam.