Witam wszystkich użytkowników Cs-Lamers. Ostatnio zacząłem grać na waszej serwerowni. Mija już prawie 2 tygodnie
Lecz myślę sobie, czegoś mi tutaj brakuję. Brakuję mi tu serwera BF2:) Kazdy lubi czasami popykać oraz wbić odznaki.
Wprowadzenie nowego moda do sieci moim zdaniem było by dobrym rozwiązaniem . Wprowadziłby troszeczkę rozrywki oraz świeżości.
Lecz do rzeczy ...
Więc tak. Mój serwer wystartował jakieś 5 dni temu.
- Fundusze cały czas są zbierane. Teraz na hostingu, na którym jest wykupiony serwer, wraz z kolegą uzbieraliśmy 92 zł

Myślę, że serwer ma dobrą przyszłość.
- Dysponuję funduszami nie tylko na daleką opłatę serwera, lecz na rzeczy dodatkowe takie jak np. Wykupienie reklamy na znanych forach,
np. Wiaderko, AMXX.
- Wykupione zostało 500 reklam i zamierzam wykupić ich jeszcze więcej.
- Serwer cieszy się powodzeniem, lecz nie ukrywam potrzebuje on graczy.
- Prowadzę go razem z kolegą, razem go utrzymujemy, myślę, że jak na 5 dni to ma bardzo dobre początki.
- Posiada dość unikalną paczkę z modem BF2.
- System VIP, jest bardzo rozwinięty. Planuję wprowadzić coś takiego jak Vip Lite i Vip Pro.
- Udało nam się nawet zrobić forum z domeną .pl
- Lecz potrzebujemy sieci, rozkręconej, porządnej.
Plusy serwera przedstawiłem. Moje zaangażowanie w serwer jest bardzo wielkie. Nie podchodzę do tego pochopnie oraz na odwal się.
Paczka jest dopracowana i nie zawiera błedów.
- Serwer jest 20 slotowy z Polską lokalizacją w Warszawie.
- Nie występują na nim "lagi"ani gracze nie "klatkują". Nikt nie skarży się na ścinki.
Co oczekuję ?
- Działu, przeznaczonego dla serwera
- Oczywiście by znajdował się w tabelce z serwerami na forum
- Po prostu chcę go w miarę rozkręcić.
- Jeśli uda się go rozwinąć w jakimś tam stopniu, planuję wykupić nowy serwer. Na który wgram przeze mnie stworzoną Paczkę CodMod.
Mam 16 lat. Jestem uczciwym i rozgarniętym chłopakiem. Liczę na dłuższą współpracę.
Pozdrawiam.