Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:administracja się opamięta z tym permem dla Poisona.
Cytat:Resumując: człowiek popełnia glupie błedy w realu, a to jest tylko internet i mysle, ze ban dla Poisona na 1 miesiac by wystarzcyl a mysle, zeby się nauczyl
Użytkownik TYLER napisał:Cytat:administracja się opamięta z tym permem dla Poisona.
Na moje to i tak za późno dostał.Cytat:Resumując: człowiek popełnia glupie błedy w realu, a to jest tylko internet i mysle, ze ban dla Poisona na 1 miesiac by wystarzcyl a mysle, zeby się nauczyl
Nie wiem czy wiesz, ale on dostał już 3 szansy po grubych incydentach.
Co do Twojej rezygnacji, mało mnie interesuje CZEMU czy jakieś wymówki, tymbardziej wiedząć że Poison do takiej rzeczy namawiał.
Chłop dorosły, a zachowuje się gorzej niż 15 latkowie, których mam nakryła na paleniu. Niech się holyshit z nim męczy, póki mogą.
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość