Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:
Użytkownik Zwierze napisał:No ja np na FFA jak grałem regularnie to rekord to 11,800 i to było chyba 3 miejsce. Szklany Wzrok ma ponad 13k ,a Huti ponad 14k. Ale porównując moją grę ( na wszystkich mapach, przeważnie w trudniejszym teamie, na mapach typu aim, pchanie się w największy rozpierdol zawsze i dłuższy czas gry ) to jest niemożliwym wbić dużo więcej chyba że non stop idealna forma by była.
Jak wbija pkt Szklany Wzrok nie wiem, bo rzadko go widziałem ostatnio ale Huti robi w ten sposób że nabił określoną ilość pkt i wchodzi na serwer na 10 min, pozabija trochę osób i jak zaczynają stawiać opór i padnie parę razy to wychodzi zanim będzie "na minusie". To taka obserwacja i Huti nie mów że tak nie robisz bo już kilkanaście razy to widziałem ( nie kwestionując Twoich umiejętności )
Oczywiście nikt nie zabroni grać typowo na punkty ale jednak wprowadza to pewną frustrację jak każde padnięcie muszę odrabiać po kilka minut szczególnie przy moim stylu gry. Tak więc mi pozostaje mieć wyebane na te pkt, bo za bardzo się nimi przejmując tracę całą przyjemność z grania ( chociaż zawsze wkurwia jak Ve-Go jest przede mną bo się z nim założyłem xD )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości