Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Malkos napisał:Odrazu mówie że było tak jak napisał ten konfident na górze
Użytkownik Malkos napisał:jak już tak chcesz się bawić to ja Ci też pokaże co pisałeś rano i nie dałem Ci jednak bana.
Użytkownik Malkos napisał:a jak masz jeszcze jakiś problem i chcesz coś tu udowodnić swoimi kłamstwami to dawaj może w rl porozmawiamy? Cwaniaczek jakich mało , jak już tak chcesz się bawić to ja Ci też pokaże co pisałeś rano i nie dałem Ci jednak bana.
Użytkownik LeiTo?! napisał:Ja tu Cie nie oskarzam o nic ale odkad masz tego multi stales sie bardziej pewny siebie. ostudz sie troche bo tak jak szybko go dostales tak szybko mozesz go stracic.
Cytat:jeżeli bardzo źle zrobiłem to prosze o pouczenie Naszej Kochanej Administracji wyższej odemnie
Użytkownik Ned napisał:Cytat:jeżeli bardzo źle zrobiłem to prosze o pouczenie Naszej Kochanej Administracji wyższej odemnie
Tylko ja tu drwinę poczułem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości