Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik btK napisał:Nie ma o tym mowy w regulaminie.
Użytkownik Parker napisał:
To po co stawiamy warunki 40 postów na forum dla tych co składają podania? Myślisz, że tak, żeby tylko im utrudnić dostanie admina? Chodzi o to aby taka osoba była aktywna na forum i nie zapomniała o tym po dostaniu admina. Więc idąc tym tokiem myślenia owszem jest coś takiego w regulaminie...
Swoją wypowiedzią powiedziałeś tylko tyle, że kiedy ktoś dostał admina to może sobie olewać forum i mieć wszystko za przeproszeniem w dupie co się na nim dzieje.
Ale ja mogę sobie mówić i mówić. Jedyne co osiągnę tym to wrogość tych osób, do których to mówię, ponieważ tak jak już mówiłem Kubi i tak admina dostanie bo większość adminów go lubi
Cytat:Pokarz mi aktownosc np. pucka?
Użytkownik Parker napisał:@edit
Aha i nie ma jak to się wyraziłeś napierdolić 700 postów jak ja tylko być aktywnym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości