Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik kapitan_hak napisał:To ja jeszcze dodam ze mozna zrobic z przezroczystym tłem jak się tło na idealnie niebieski kolor zamieni czyli R -0, G - 0, B - 255. Przykład w moim sprayu ktory ma własciwowsi mylace i czasem dziala
Użytkownik kapitan_hak napisał:To ja jeszcze dodam ze mozna zrobic z przezroczystym tłem jak się tło na idealnie niebieski kolor zamieni (np w paincie metoda wypelniania tla kolorem) czyli R -0, G - 0, B - 255. Przykład w moim sprayu ktory ma własciwosci mylace i czasem dziala
Użytkownik Szyna napisał:Użytkownik kapitan_hak napisał:To ja jeszcze dodam ze mozna zrobic z przezroczystym tłem jak się tło na idealnie niebieski kolor zamieni (np w paincie metoda wypelniania tla kolorem) czyli R -0, G - 0, B - 255. Przykład w moim sprayu ktory ma własciwosci mylace i czasem dziala
Serio na takie coś byście się nabrali? ;p
Użytkownik <Szajba> napisał:to jest straszna lipa przjebalem sie i zrobilem se logo a tu sie okazuje ze tylko ja je widze inni widza literke "B" wtf ????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości