Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik TYLER napisał:To bylo sie odezwac juz na nuku zeby wszyscy zamkneli pyski, ablo nas wyrzucisz z turnieju. Mialo byc dla zabawy, ale to nie my zaczelismy spinac po kejpim ze malo godzin na steam a taki ogar. Moglas zazegnac caly konflikt juz na kartonowej mapie, ale po co. Gdy na dd2 zrobilo sie gorzej to wyszlas. Twoj tekst, ze komp sie posypal moze byc w tej samej szufladzie co moje gadanie, ze nie mam czitow.
Ja nie robie z siebie ofiary bo jestem na ac. kurcze, ja tam mam juz nawet bana. Ten mierny portal nie ma racji bytu. Przejal bym sie moze bl, ale po chwili przypomnial bym sobie ze tam nie oceniaja koledzy zglaszajacych i sedziowie, ktorzy sami smigaja na wh.
Wyjeb mnie z tego turnieju. Mialo byc dla zabawy, a zastalem obrzucanie gownem przez gimbusow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość