Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Zwierze napisał:
oallaa - tu nie chodzi o faworyzowanie, jakie on może mieć korzyści z tego, że będzie mógł pomagać w tych godzinach, kiedy nie ma praktycznie nikogo innego? Pensje wyższą dostanie? Ktoś będzie się czuł gorzej przez to? Nie wiem czy zauważyłaś, ale ostatnio się nam przerzedził skład a chyba najwyższym dobrem powinno być dla nas mimo wszystko dobro serwera i graczy, a nie sztywnie ustalone zasady. A widzisz ,że gruba większość z nas jest na tak więc chyba bezpodstawnie byśmy o nim nie wyrażali takich opinii prawda?
Użytkownik Regulamin napisał:* Administracja zastrzega sobie prawo do nominacji dowolnej osoby na pozycje admina serwera nawet gdy nie spełnia wymogów przewidzianych w regulaminie.
Użytkownik oallaa napisał:
Nie zrozumiałeś co miałam na myśli, chodziło mi przede wszystkim o to, że jeżeli gracz nie spełnia określonych, narzuconych z góry warunków, to admina dostać nie może. Nikt inny by nie dostał, to dlaczego on akurat ma dostać? Czy ktoś tutaj jest lepszy od innych? Tak więc powinno się traktować wszystkich równo i dawać takie same szanse.
Chodzi mi tu po prostu mi o samą ideę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości