Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ŁAPA napisał:Zdenerwowałaś Mnie i to bardzo...Nie kucam pół rundy,to raz...wgl rzadko kucam ....baaardzo rzadko....a jeśli chodzi o dj to nie zrobiło to na mnie wrażenia ...
Dostane wakacje?Nic się nie stanie.Nie będę tu grał po prostu....
Pisz odnośnie tematu,a jak nie to wgl.....
Użytkownik Madzia. napisał:Użytkownik ŁAPA napisał:Zdenerwowałaś Mnie i to bardzo...Nie kucam pół rundy,to raz...wgl rzadko kucam ....baaardzo rzadko....a jeśli chodzi o dj to nie zrobiło to na mnie wrażenia ...
Dostane wakacje?Nic się nie stanie.Nie będę tu grał po prostu....
Pisz odnośnie tematu,a jak nie to wgl.....
trzeba z usmiechem podchodzic do takich rzeczy szczegolnie do giermoja wypowiedz byla w takim samim tonie jak ta ze lapa jest zawsze na gali. wakacje czy nie miej troche dystansu. za duze mniemanie o wlasnej osobie tez jest zle
Użytkownik ŁAPA napisał:Ty na pewno nie będziesz Mi mówiła kiedy mam nadawać.W pierwszym komentarzu popisałaś się znajomością sytuacji----->tak jak byś nic nie napisała.
Ja zostanę ukarany to MOja sprawa.Ty byś pewnie się zmartwiła----Ja nie:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości