Mój komputer nie należy do ,,pierwszej nowości'' , ale jako tako śmiga (Gram na 32, Panie Heniu z bakiem )
,,Strzały przez smoke'' ? ,,modelowe jeżdżenie po ścianach'' ? - co do ścian , tak gram na słuchawkach to raz a dwa jadłem wtedy obiad , więc można się domyśleć , że raz na jakiś czas ,,brałem kęsa'' - a nie należę do osób z podzielną uwagą

,,Strzały przez smoke'' - to co widzę , słyszę , zakładam? , drobny ruch +radar = Strzał , nad tym nie myślę to jest odruch bezwarunkowy
Według mnie smoke nie należy do ,,przedmiotów'' które zakładają klapki na oczy

Panie Heniu z Bakiem za twojego avka ,,Cheaters'' masz piwko z mojej strony propsy ! - Mam to samo zdanie na ten temat :>
Ale Dobrze Gronek , nic już nie mów (bo według mojego ulubionego przysłowia ,,Winny się tłumaczy''

)
Ogólnie to przepraszam za moje zachowanie ? Należę do zwykłych wyjadaczy chleba i dostawanie perma nie należy do codzienności , więc byłem bardzo zdziwiony zaistniałą sytułacją , po prostu też jestem z charakteru osobą lubiącą wykłócać się o swoje zdanie , ale tego nie zmienię

Z tego co widzę UB już jest , jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkiego dobrego /TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
Pozdrawiam ,
Groneczkowy