Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik midaz napisał:Gdyby chociaż napisał PRZEPRASZAM. : ]
Nikoś na wyjebce podchodzi do sprawy bo po prostu lubi z siebie błazna robić a do serwera się przyzwyczaił i tam się ze swoją głupotą czuje NAJLEPIEJ !
Cytat:Ned to pierwsze co napisałeś to wyciągnięte prosto z dupy. Nie chciałbyś żebym na przykład ja, albo szakal, albo Bóg wie kto z serwera ustawił sobie jako nick Twoje imię i nazwisko prawda? No ja też bym to zgłosiła, że ktoś używa mojego imienia i nazwiska na serwerze, gdzie wszyscy mogą zobaczyć. Bądź co bądź są to dane osobowe i nikt nie ma prawa ich używać, bo jest coś takiego jak ochrona danych osobowych
Użytkownik FaRmEr napisał:Już wiem dlaczego taki spokoj na serwerze bo gimbus nikos dostal perma.Pozdrawiam
Użytkownik ^SzAkAl^ napisał:Nkos ja wyrazilem moje zdanie i tyle jak bys wyzwal kogos matke to bys juz nie pisal tu ale sam wiesz ze robisz to w inny sposob a co do mojej kultury to ja niezdazylo mi sie zebym byle jak kogos obrazil a przeklinac czy takie tam serv na to zezwala przeklinamy nie obrazamy koniec z mojej strony ja jestem Na NIE
Użytkownik Ned napisał:Cytat:No niestety są tacy którzy wolą pierdolenie nikosia niz twojego ulubionego kolegi. Dariusz Sadowski, ustawiaj, wstydzisz sie własnego? Ja nie mam problemu nawet jak to zrobi farmer z pola
Cytat:I w zależności od ujawnionych danych za taką "głupotę" grozi do 3 lat. Jeżeli chcesz mogę jechać artykułami. Spoko zrozumie, mam Prawo na zajęciach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości