Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Skarga karri

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!
  • Postawione piwa: 31
  • Otrzymane piwa: 27

(#16) Napisano 30 gru 2014, o 04:22

Użytkownik ID75 napisał:
[do mnie też już miał jakieś wąty bo przez tydzień go tłukłem:
"zwierzaka powinni w klatce zamknac." , "wez wyjdz, nie psuj zabawy zwierz.", "jak pilnujecie zwierzaka?." , "zwierzak, Ty farcie."]
Tak, też to napisałem, bo grając w CT non stop raszujesz.

Przypominam, że jest to serwer FFA - Free For All/Wolne dla każdego (Nie wiem czemu ale odnoszę wrażenie, że wiele osób nie bardzo wie o co z tym chodzi, więc wytłumaczyłem) "([!z elementrami TP!])" <<< nie wiem jak jeszcze zaznaczyć, żeby każdy zauważył hmm . Więc rashowanie CT, kampienie CT, "wyczekiwanie" przez TT jest jak najbardziej na miejscu, pod warunkiem, że leży(TT)/nie leży(CT) paka. Także wytykanie komuś tego, że Was bije rashem jest bezsensowne ^^.
Co do samej skargi, to nawet jakby ktoś stał na respie i przez całą mapę nie daje Ci uprawnień do obrażania, możesz to zgłaszać adminowi, skargi na admina za niedopełnianie obowiązków, ale nie masz prawa nikogo wyzywać.

Verona

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 131
  • Otrzymane piwa: 90

(#17) Napisano 30 gru 2014, o 10:38

Karri i Zwierz, udowodniliście obaj, że skarga bezpodstawna. Najlepiej zakończcie rozmowę i nie zniżajcie się do jego poziomu :)

Teraz tak naprawdę można wszystkie logi przeglądać i tak to nic nie da. Bo w momencie obrazy nie został zbanowany, tylko admin poszedł mu na rękę i dał mu taryfę ulgową :) Chyba, że się mylę to ABW niech mnie poprawi i nałoży na owego gracza odpowiedniego bana :)
"Olej co mówią o tobie wszyscy
masz swój cel inny od wszystkich
Masz wartość większą od pieniędzy
Tylko trening pozwoli być najlepszym."

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#18) Napisano 30 gru 2014, o 11:05

BTW odnosnie gry FFA: viewtopic.php?f=16&t=2370

Temat zamkne bo jabym tak chcial przegladac logi to bym na kazdego gracza cos znalazł.
Nie mniej powstał taki temat i powinien jeden, drugi i trzeci spojrzec jak wyglada kultura na serwie i kto ja tworzy.... porazka.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Archiwum FFA