Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Tosia napisał:To trzeba zrobić głosowanie i niech dużo osób się wypowie na ten temat. Tylko szkoda tych co ranking sobie wyrobili. Na moje to może być bez znaczenia czy po staremu czy po nowemu.
Użytkownik huti napisał:Trzymać poziom? Ja nie muszę trzymać żadnego poziomu, bo każdy kto jest tu od dłuższego czasu wie, jak gram. I nie muszę nikomu nic udowadniać. Kiedyś każdy miał takie same szanse, bo liczyły się umiejętności. Teraz dostajesz praktycznie tyle samo punktów za zabicie najlepszych i najgorszych. Nie na tym to powinno polegać. Gwarantuję Ci, że gdybym przesiadywał 6-8h dziennie, jak co niektórzy, sytuacja byłaby inna (co nie zmienia faktu, że taki system jest bezsensowny).
Cytat:No to skoro jesteś taki dobry to po co chcesz wracać do starego gdzie było o wiele prościej . A teraz wychodzi na to samo czy są jakieś punkty czy fragi .
Użytkownik Axl napisał:Na wypowiedzi rudej nie zeracajcie uwagi.
Takiej sie nigdy nie dogodzi ;D
Użytkownik Axl napisał:To byl tylko zart dla poprawy chumoru.
Ale ruda i tak nie zajarzyla ;P
Użytkownik 7rec napisał:Dobrze jest teraz zobaczcie rank FFA, ja jestem w top i mam dużo zabić ale są gracze co mają mniej i mnie przeganiająwiec trzeba być po prostu dobrym żeby być w top, masz czas to grasz i trzymasz rank nie masz czasu to nie trzymasz ranku
moim zdaniem jest dobrze tak jak teraz bo nawet jak jednego zabije i ktoś mnie to jestem w plecy wiec chyba masz szanse się wbić jak jesteś lepszy
Użytkownik 7rec napisał:Ziomek przede mną ma o 2000 zabić mniej a za mną o 3500 mniej i nie masz szans się do top wbić ? jak widzisz dają radeZwierze to w tygodniu chyba w ogolę nie gra i jakoś trzyma rank, a też o 1000 mniej ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości