Wy jesteście naprawdę niektórzy tak nieogarnięci. Wiele ludzi piszę, że zmieniłem styl gry tak jak obiecałem po ostatniej rozmowie. Bardzo zmieniłem i nie mam sobie dużo do zarzucenia poza sporadycznymi przypadkami od co najmniej nowego roku. Po drugie podałem przykład paru osób, które kompletnie mi nie przeszkadzają, więc nie wiem czemu Nowy krzyczysz bo napisałem, że też kampisz, ale to nie znaczy że mi przeszkadzasz, tak samo słowa mayahy czy brak celów u wariota, nawet goldbullet gdzie jak ktoś ładnie zauwazył jest top1 w kampieniu mi nie przeszkadza. Wkurwiłem się po prostu w momencie jak zaczęli mnie specjalnie banować i jak ktoś mi przeszkadza z wszystkich, których wypisałem to noga i mniej kubi. Tak naprawde piszecie że mnie kickujecie, ale sprawdzcie ile razy w tym roku dostałem kicka bo ja pamiętam 1 bana ostatnio raz od nogi na 30 minut ( oba bany bez słownego uprzedzenia ) i 3 kicki. jak na 5 dni łącznej gry to uważam że nie jest to dużo patrząc na to że 1 ban i i dwa kick'i były wczoraj

Wymieniłem osoby, które najlepiej kojarzę bo często grają i podałem Was tylko dla przykładu równie dobrze mógłbym podać bez nicków, ale potem by było tak jak to noga smiesznie napisał ( że on nie słyszał żeby mayaha tak przeklinał

) do tej pory śmiać mi się z tego chce

.
Chce po prostu równego traktowania i nie mam zamiaru żeby któryś siedział na spectcie i patrzył czy kampie, po prostu to że padacie próbując robić plecy, bądź akurat jak biegnę przez trupa to od razu krzyczycie że kampie.
Kubi wczoraj czy tam przedwczoraj po moim kicku podałem Ci szybko 4 osoby, których nie wywaliłeś ani nawet nie upomniałeś, Thor Steinar nawet mnie popierał, a Wy udawaliście że nie słyszycie, więc nie kłam tutaj wsyzstkim że zawsze kickujesz bo sporo osób Ci napisało o koleżeństwie.
Gdzieś mam czy to czytacie bo Wasze argumenty typu że piszę że mam 26 lat i płaczę są śmieszne, bo to napisałem bo któryś napisał że ze mną przez mikro gadał jak ja gram na słuchawkach ze starej mp3:)
Ja nie bronie siebie tutaj, ani nikogo, ja tylko piszę o tym, żeby traktować wszystkich tak samo i tylko do tego dążę, nie skarżę się na noge i kubiego ze względu na to że mnie biedaki wywalili, tylko na to że często zwykłych graczy wywalają za proste sprawy, a wielu ludzi ( czyt. swoich znajomych ) nie tkną za wyzwiska, kampienie itp.
Tak samo na innych adminów nic nie pisałem, niektórzy wzieli do siebie to co napisałem o Pierogach, ale o niej akurat mam dobre zdanie bo widzę, że patrzy przynajmniej co się dzieje na serwerze, franek też potwierdził, że zmieniłem styl gry, więc nie przywalajcie się więcej do mnie o byle co i nie będzie problemów.
Jak nie rusze do paki to wywalajcie, ale też siebie pogońcie jak napiszę Wam że paka leży na B a jest 30 sek do końca a Wy sobie wbijacie na A i udajecie że " o kurcze paka B" i udajecie że do niej biegniecie i nie będę tutaj podawał nicków bo znowu, ktoś odbierze, że mi to przeszkadza