Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Karola. napisał:Użytkownik ??? napisał:Ja mogę zaprosić ale podkreślam "dziewczynę" może nawet 2 do mojego łóżka jeśli któraś by była aż tak zdesperowana nocowaniem ze mną![]()
Kondzio powtórka z rozrywki?
Użytkownik Verona napisał:Na balety w Rzeszowie wpuszczają każdego![]()
![]()
więc można gdzieś skoczyć
chętnie poobracam Karole
Użytkownik _eXe_ napisał:Rzeszow czy Lublin to tak na dobra sprawe jeden ch. dla mnie... I tu i tu ponad 800kmTroche nie fartownie dla mnie te miasta wybieracie, ale jezeli nic sie nie zmieni to wpadne. Musze tylko sprawdzic ile czasu bede tam jechal, bo sam to na pewno autem nie pojade, a moto po 17 maja juz nie jezdze
Trzeba obadac pociagi, ale mysle ze minimum 10h, a bez noclegu to ja wiecej w trasie bede imprezowal niz na miejscu w Rzeszowie z Wami, wiec nie wiem jak to bedzie
Przemysle i dam Wam znak-sygnal.
Użytkownik Szwagierka napisał:Więc poproś szakala niech nam lokal wynajmie, a Ty szykuj się na Mc donalda jeszcze
Użytkownik Verona napisał:Na balety w Rzeszowie wpuszczają każdego![]()
![]()
więc można gdzieś skoczyć
chętnie poobracam Karole
Użytkownik _eXe_ napisał:Lepiej byloby w sobote wieczorem poprawic i dopiero w niedziele jechac do domowZawsze to jedna impreza wiecej,:(
Wróć do Różne różniste różności
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości