Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik plejer napisał:jestem na nie. gdyby nie gracze to nie byłoby serwera i administracji, więc ruda może łaskawie posłuchaj co mają do powiedzenia a nie mówisz że jak administracji się nie będzie podobało to nie będzie żadnej ankiety. Odstaw to disco polo
Użytkownik Verona napisał:O Verona na wczasach sie wypowie. Nie czytałem wszystkiego i dużo tez nie napisze. ESP na dzień dobry odpada. Co do infa. Hmm... Na przekleństwa i wulgaryzmy i tak jest cenzura wiec nawet jak będą plakac po śmierci i tak się ta informacja pokaze (czytaj: "cenzura"). Dla mnie pomyśl w miare dobry, ale do przetestowania. Można wprowadzić i sprawdzić jak serwer sie będzie zachowywał z tym pluginem itd. Tyle ode mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość