Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik huti napisał:Dodatkowe propozycje:
-...(z wyjątkiem adminów)
Użytkownik plejer napisał:vip za darmo dla kazdego!
Użytkownik huti napisał:Dodatkowe propozycje:
- vip na x dni dla osób, które uzyskają największą ilość fragów na koniec mapy (z wyjątkiem adminów),
- vip na x dni dla osoby, która uzyska największą ilość fragów z ak,m4,m5,awp etc. z danego dnia.
- vip na x dni dla osoby, która spędzi najwięcej czasu przez cały dzień na serwerze.
Wszystko jest kwestią ustalenia.
Użytkownik Nap napisał:Użytkownik huti napisał:Dodatkowe propozycje:
- vip na x dni dla osób, które uzyskają największą ilość fragów na koniec mapy (z wyjątkiem adminów),
- vip na x dni dla osoby, która uzyska największą ilość fragów z ak,m4,m5,awp etc. z danego dnia.
- vip na x dni dla osoby, która spędzi najwięcej czasu przez cały dzień na serwerze.
Wszystko jest kwestią ustalenia.
Zamiast z danej mapy i z dnia lepiej zrobić z danego miesiąca.
Bo jeśli co mape miałby być darmowy vip to każdy by biegał z tym vipem po jakimś czasie
Cytat:Odnośnie propozycji pierwszej, nie chodzi mi o każdą mapę. Raz na dzień, czy raz na dwa dni robić takie coś, wyłącznie na jednej mapie.
Użytkownik Ned napisał:Cytat:Odnośnie propozycji pierwszej, nie chodzi mi o każdą mapę. Raz na dzień, czy raz na dwa dni robić takie coś, wyłącznie na jednej mapie.
Jeszcze dokładne godziny by się przydały, przecież nikt nie będzie czaił 24h żeby Axl wstał z łóżka i tylko w sobie znanej godzinie krzyknął w mikrofon że gramy o vipa. Zawsze można dołożyć jeszcze parę innych fajnych atrakcji, randka z Rudą, zaśpiewaj z Łapą, poranne brzuski z dupnym Sławkiem, konkursy kto dłużej będzie mówił bez przerwy z Naczo i szakalem (parę dzieci neo na pewno spróbuje a potem może coś z nich wyrośnie), chyba bardziej wciągające niż VIP
Użytkownik paranormal napisał:A wiecie, że vipy są dodawane i odbierane ręcznie?
Vip dla wszystkich w danych godzinach może by dało rade zrobić ale po co?
Reszta propozycji moim zdaniem odpada. Za najwięcej fragów na mapie dałbym vipa na 1 dzień. Nie mam zamiaru siedzieć z mordą w ftp i stoperem w ręku.
Użytkownik paranormal napisał:A wiecie, że vipy są dodawane i odbierane ręcznie?
Vip dla wszystkich w danych godzinach może by dało rade zrobić ale po co?
Reszta propozycji moim zdaniem odpada. Za najwięcej fragów na mapie dałbym vipa na 1 dzień. Nie mam zamiaru siedzieć z mordą w ftp i stoperem w ręku.
Nie zalamuj mnie i nie mow, ze tego tez nie zrozumiales...Użytkownik huti napisał:Wszystko jest kwestią ustalenia.
Użytkownik Rudziutka napisał:Ale paranormal ma rację. Poza tym do bansa (bo w bansie dodaje się vipa jako flagę) oprócz paranormala ma dostęp maluczka i Axl , nie wspomnę o Oschim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości