Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Zwierze napisał:Ale ile? co on właściwie zrobił? zabił kogoś ? Bo to tak brzmi " dostał już tyle szans na poprawę ". Kurva może i jakaś kultura musi być, ale ludzie też nie zapamiętają serwera nijakiego, na którym grają roboty-avatary bez własnych osobowości a takich jest większość. Każdy jest jaki jest, ale sztuczne utrzymywanie kultury gdy każdy i tak klnie pod nosem i między sobą nawzajem jest bez sensu. Dla kogo ta szopka?
a Ty Naczo nie wiesz ilu od Ciebie z dd2 i za co dostawali szansy, a jednak szanse im były dawane. Niech ktoś powie wprost ,że nie lubi Jondra i tyle. A nie owijanie w bawełnę.
Użytkownik ^SzAkAl^ napisał:A ja powiem w prost ku.rwa lubie go ale wkurwia mnie pisanie przy banach jakies tam ...... jak by nie mozna bylo odrazu wstawic tylko czit i po kłopocie czy wyzywanie daje mu jakas wyższość przez kabel wiec wystarczy sie powstrzymać i robic swoje i po klopocie wszystko zależy od niego a nie robi nic w tym kierunku a admin reprezetuje nas wszystkich wiec tyle w temacie
Użytkownik Chrupus napisał:Brak mi słów do Ciebie Jondro w tym momencie i chyba zmienię swoje nastawienie, topka się nie liczy, nie jesteś jakimś królem ffa żeby zachowywać się w ten sposób, chcesz odzyskać admina? Staraj się o to, a nie piszesz jakby Ci to było obojętne.. Wiesz nie ma ludzi nie zastąpionych, przyjdą następni Brak mi słów już naprawdę (mimo, że się powtarzam) do tej całej sytuacji na FFA, to tak jakbym ja miał ciągle pisać jakieś chore odwołania, zabrano Ci admina? To siedź spokojnie na serwie, przekonaj administracje żeby Ci to przywrócono, załóż temat o admina i wtedy można gadać, a nie zakładasz tematy na adminowskim i tutaj.. Każdy widzi jakie masz nastawienie, jakby wszystko Ci zwisało, zakładasz temat po czym piszesz, eh jestem szarym graczem powinienem mieć admina bo latają czity! Ale w sumie spierdalajcie ode mnie, jestem najlepszy nic złego nie zrobiłem zachowujesz sie jak dzieciak, przyjmij chociaż raz coś na klatę jak facet i tak się zachowuj.. Tyle w temacie i sorki za taką składnie gdzie przecinki są a nie powinny być xd :*
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Użytkownik Chrupus napisał:Brak mi słów do Ciebie Jondro w tym momencie i chyba zmienię swoje nastawienie, topka się nie liczy, nie jesteś jakimś królem ffa żeby zachowywać się w ten sposób, chcesz odzyskać admina? Staraj się o to, a nie piszesz jakby Ci to było obojętne.. Wiesz nie ma ludzi nie zastąpionych, przyjdą następni Brak mi słów już naprawdę (mimo, że się powtarzam) do tej całej sytuacji na FFA, to tak jakbym ja miał ciągle pisać jakieś chore odwołania, zabrano Ci admina? To siedź spokojnie na serwie, przekonaj administracje żeby Ci to przywrócono, załóż temat o admina i wtedy można gadać, a nie zakładasz tematy na adminowskim i tutaj.. Każdy widzi jakie masz nastawienie, jakby wszystko Ci zwisało, zakładasz temat po czym piszesz, eh jestem szarym graczem powinienem mieć admina bo latają czity! Ale w sumie spierdalajcie ode mnie, jestem najlepszy nic złego nie zrobiłem zachowujesz sie jak dzieciak, przyjmij chociaż raz coś na klatę jak facet i tak się zachowuj.. Tyle w temacie i sorki za taką składnie gdzie przecinki są a nie powinny być xd :*
hahhahahahaahhahahahahahah śmiech no koment dziciak hahhaha masz piwo za to ta pisze podanie bo mi to zwisa h nie no ja już czekam na info bo tylko się ...
Użytkownik Chrupus napisał:Użytkownik zielone_jon.. napisał:Użytkownik Chrupus napisał:Brak mi słów do Ciebie Jondro w tym momencie i chyba zmienię swoje nastawienie, topka się nie liczy, nie jesteś jakimś królem ffa żeby zachowywać się w ten sposób, chcesz odzyskać admina? Staraj się o to, a nie piszesz jakby Ci to było obojętne.. Wiesz nie ma ludzi nie zastąpionych, przyjdą następni Brak mi słów już naprawdę (mimo, że się powtarzam) do tej całej sytuacji na FFA, to tak jakbym ja miał ciągle pisać jakieś chore odwołania, zabrano Ci admina? To siedź spokojnie na serwie, przekonaj administracje żeby Ci to przywrócono, załóż temat o admina i wtedy można gadać, a nie zakładasz tematy na adminowskim i tutaj.. Każdy widzi jakie masz nastawienie, jakby wszystko Ci zwisało, zakładasz temat po czym piszesz, eh jestem szarym graczem powinienem mieć admina bo latają czity! Ale w sumie spierdalajcie ode mnie, jestem najlepszy nic złego nie zrobiłem zachowujesz sie jak dzieciak, przyjmij chociaż raz coś na klatę jak facet i tak się zachowuj.. Tyle w temacie i sorki za taką składnie gdzie przecinki są a nie powinny być xd :*
hahhahahahaahhahahahahahah śmiech no koment dziciak hahhaha masz piwo za to ta pisze podanie bo mi to zwisa h nie no ja już czekam na info bo tylko się ...
Próbujemy Ci dać szansę w tym momencie a nie widzimy nic więcej jak olewanie sprawy, nie powinieneś się nawet odzywać w tym wątku.. a odzywasz się do każdego kto coś złego napisze na Twój temat . Pisałem już przyjmij złe wiadomości na klatę skoro jesteś facetem, bo póki co wyzywasz każdego od dzieciaków a tak na prawdę jesteś młodszy ode mnie, Veronki czy Paranormala, sprawa wygląa tak, chcesz admina na FFA? Ogarnij zachowanie i swoje głupie cwaniactwo bo zarobisz w zęba i to się skończy , mylę się? Niech ktoś zaprzeczy , Nie chcesz admina? Skacz dalej do każdego i wyśmiewaj, był głupi wątek o powody banów, zamiast napisać dobrze poprawie to i nie będe takich dawał, pisałeś głupio do każdego i dalej to samo!!! Nic tylko pokazujesz swoje cwaniactwo ;]. Nic tym tutaj nie osiągniesz, pisałem już nie ma ludzi nie zastąpionych bo zastąpią ich nowi . Pozdrawiam i to moje ostatnie zdanie w tym temacie.
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Użytkownik Zwierze napisał:Ale ile? co on właściwie zrobił? zabił kogoś ? Bo to tak brzmi " dostał już tyle szans na poprawę ". Kurva może i jakaś kultura musi być, ale ludzie też nie zapamiętają serwera nijakiego, na którym grają roboty-avatary bez własnych osobowości a takich jest większość. Każdy jest jaki jest, ale sztuczne utrzymywanie kultury gdy każdy i tak klnie pod nosem i między sobą nawzajem jest bez sensu. Dla kogo ta szopka?
a Ty Naczo nie wiesz ilu od Ciebie z dd2 i za co dostawali szansy, a jednak szanse im były dawane. Niech ktoś powie wprost ,że nie lubi Jondra i tyle. A nie owijanie w bawełnę.
Chyba boli ich to że przejąłem topkę hahhahahaha przejąłem pałeczkę hha dzięki mordeczko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości