Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA][syho - SrutututuPeczekDrutu

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

psyho20

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 10 paź 2015, o 13:40

Opis sytuacji:

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: [syho
SteamID/IP: VALVE_0:0:1825246327 / 95.160.73.231
Data: 10/10/2015 - 13:31:18 (8 minut temu)
Powód bana: Wallhack
Admin banujący: @SrutututuPeczekDrutu
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=102279
Serwer: CS-Lamers [FFA + FUN] @ 1shot1kill.pl

Byłbym wdzięczny gdybym admin zrobił mi ssy a nie wrzuca odrazu bana bez dowodów . czekam na odwołanie bana .

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#2) Napisano 10 paź 2015, o 13:45

Poczekamy na rozpisane demo admina banującego, Admin nie ma konieczności robienia ssów.

psyho20

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 10 paź 2015, o 13:53

Tylko ssy by raczej ułatwiły ub .. a tak trzeba czekać aż admin sie obudzi

Franco

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 33

(#4) Napisano 10 paź 2015, o 14:10

Przeczytaj sobie regulamin i zobacz ile czasu ma admin na rozpatrzenie danej sprawy, to po 1.
Po 2, są ze 3 spalone akcje wg. mnie gdzie najprawdopodobniej po modelach jeździsz, ale to nie mi oceniać.
Obrazek
"Jeśli Bóg z nami, to któż przeciw nam?"

psyho20

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 10 paź 2015, o 14:36

Gdybyście dali SSy to nie byłoby problemu a że wam sie coś wydaje to lepiej dać bana bo przecież
po co ssy my wiemy lepiej .

Ss'y nie zawsze są potwierdzeniem czystej gry.

SrutututuPeczekDrutu

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 19

(#6) Napisano 10 paź 2015, o 14:54

Link do demka:
http://www61.zippyshare.com/v/hsrw1NO4/file.html

Podejrzane Akcje:

4:05 Gracz [Syho zabija dwóch ct na środku, po czym na pewniaka odwraca się w stronę drzwi i zaczyna skanować biegnącego za ścianą gracza Nightmare

4:40 Gracz [Syho wyczekuje na zegarze na gracza klyszutrollmazter, który po cichu wychodzi w oknie

06:00 Gracz [Syho wskakuje na dach wyczekuje, po czym przez kilka sekund nieudolnie stara się zabić gościa na dachu

10:58 Gracz [Syho wyczekuje po czym celując w okno wychodzi z drzwi i zabija gracza Albert.Vip
Obrazek

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#7) Napisano 10 paź 2015, o 16:20

To są te "podejrzane" akcje? Czy może raczej zwykła czysta gra... (Obejrzyjcie i odpowiedzcie sobie sami)
4:05 - Ja myślę że to był strzał od niechcenia, bo ewidentnie nie stanął i zaczął skanować na pewnego, oddał parę strzałów "sprawdzających" .. /-b
4:40 - Po pierwsze akcja o której mówisz działa się 10 sek później (4:50) po drugie wszedł na "zegar" i się rozejrzał na okno gdzie wiadomo może ktoś campić, w innej rundzie również tam oddał kilka strzałów (skanujących) a wtedy nie wydało Ci się to dziwne? Chyba nie bo nie napisałeś o tej akcji w tej rozpisce. /-b
06:00 - Dla mnie to on wyczekiwał bo może się ktoś wychyli, później przechodząc kawałek w bok zobaczył już głowę gracza... /-b
10:58 - Wyczekuje? Po prostu słychać jak byk że CT biega jak stado przy tych drzwiach, poczekał chwilę i zapewne chciał ogarnąć sytuacje (sprawdzić) co się dzieje, może pobiegli, może campia, a wiadomo wychodząc z drzwi pierwsze co rozglądamy się na okno albo na prawo i tak zrobił ten gracz, spojrzał w okno zabił bo akurat CT tam był i spojrzał następnie w prawo ... /-b

Szczerze? Nie chce mi się opisywać tych rozpisek (4 akcje...) jeśli można to tak nazwać, albo wiemy że ktoś jest podejrzany albo możemy gdybać bo się nie znamy/nie mamy pewności,a ostatnimi czasy wiele osób po prostu nie wie czy osoba jest odpalona i rozpisuje akcje czyste które są według nich podejrzane... Ja dla przykładu podam ostatnie odwołanie gracza "Goku" gdzie dając mu bana wiedziałem że nie jest szczery i nie gra czysto i wiedziałem co najważniejsze że odbanowany nie zostanie. A Wy macie tą pewność? bo wychodzi że dając takiego bana (bez ssów) jej nie macie a mimo to dajecie takie bany (nie mówię o wszystkich) Wiem że nikt nie jest idealny ale mam wrażenie że dzieje się to zbyt często, nie chce tu nikogo szykanować od razu zaznaczam i nie miałem zamiaru nikogo obrazić pisząc to co napisałem.

Może ktoś obejrzy to demo i nie przyzna mi racji, z chęcią podyskutuje jeśli nie mam racji i wysłucham opinii. Bo może to ja się uwziąłem czy się mylę i ostatnie parę odwołań jest nieuzasadnione. Daję UB

Wróć do Bany - odwołania.