(#7) Napisano 10 paź 2015, o 16:20
To są te "podejrzane" akcje? Czy może raczej zwykła czysta gra... (Obejrzyjcie i odpowiedzcie sobie sami)
4:05 - Ja myślę że to był strzał od niechcenia, bo ewidentnie nie stanął i zaczął skanować na pewnego, oddał parę strzałów "sprawdzających" .. /-b
4:40 - Po pierwsze akcja o której mówisz działa się 10 sek później (4:50) po drugie wszedł na "zegar" i się rozejrzał na okno gdzie wiadomo może ktoś campić, w innej rundzie również tam oddał kilka strzałów (skanujących) a wtedy nie wydało Ci się to dziwne? Chyba nie bo nie napisałeś o tej akcji w tej rozpisce. /-b
06:00 - Dla mnie to on wyczekiwał bo może się ktoś wychyli, później przechodząc kawałek w bok zobaczył już głowę gracza... /-b
10:58 - Wyczekuje? Po prostu słychać jak byk że CT biega jak stado przy tych drzwiach, poczekał chwilę i zapewne chciał ogarnąć sytuacje (sprawdzić) co się dzieje, może pobiegli, może campia, a wiadomo wychodząc z drzwi pierwsze co rozglądamy się na okno albo na prawo i tak zrobił ten gracz, spojrzał w okno zabił bo akurat CT tam był i spojrzał następnie w prawo ... /-b
Szczerze? Nie chce mi się opisywać tych rozpisek (4 akcje...) jeśli można to tak nazwać, albo wiemy że ktoś jest podejrzany albo możemy gdybać bo się nie znamy/nie mamy pewności,a ostatnimi czasy wiele osób po prostu nie wie czy osoba jest odpalona i rozpisuje akcje czyste które są według nich podejrzane... Ja dla przykładu podam ostatnie odwołanie gracza "Goku" gdzie dając mu bana wiedziałem że nie jest szczery i nie gra czysto i wiedziałem co najważniejsze że odbanowany nie zostanie. A Wy macie tą pewność? bo wychodzi że dając takiego bana (bez ssów) jej nie macie a mimo to dajecie takie bany (nie mówię o wszystkich) Wiem że nikt nie jest idealny ale mam wrażenie że dzieje się to zbyt często, nie chce tu nikogo szykanować od razu zaznaczam i nie miałem zamiaru nikogo obrazić pisząc to co napisałem.
Może ktoś obejrzy to demo i nie przyzna mi racji, z chęcią podyskutuje jeśli nie mam racji i wysłucham opinii. Bo może to ja się uwziąłem czy się mylę i ostatnie parę odwołań jest nieuzasadnione. Daję UB