Witam, ten temat jest skierowany głównie do któregokolwiek z H@, ponieważ teraz tylko oni mogą coś poradzić w mojej sprawie, reszta może przeczytać albo zjechać od razu na sam dół postu
tak więc opiszę sprawę w punktach żeby było prościej, jeśli coś się nie zgadza niech ktoś mnie poprawi.
Czas: 2 tygodnie temu
1. Zwracam uwagę adminowi srututu, aby szybciej reagował na zgłoszenia ponieważ ( takich słów użyłem ) - "tylko do mnie się szybko dopierdalał"
2. Dostaję za to bana za obrazę admina.
3. Wkurzyło mnie to , więc na odchodne kazałem mu " ciągnąć "
4. Po pierwszej gunwoburzy na forum Kucyk przedłuża mi bana za ww tekst do tygodnia.
5. Widząc na czacie to ,że piszę że mnie to nie obchodzi Kucyk przedłuża bana do 3 tyg " abym go odczuł "
Czas: dwa dni temu
6. Po odczekaniu 2 tygodni bana grając na laptopie kolegi i innym steam wchodzę na serwer na 15 min i zostaję rozpoznany xd ( sam nie wiem czemu wpadłem na tak głupi pomysł, gadałem wtedy z jondrem czy powinienem składać ub no i uznałem ,że tak zrobię i powinienem przeprosić ). Po 15 min wyszedłem
7. Zakładam temat na forum o UB, ale chytry Mayer zaraz napisał ,że wbiłem na aktywnym. Nie chcąc wyjść na głupka nie przyznawałem się do tego. Przeprosiłem również admina Srutututu za moje chamstwo skierowane w jego stronę i przyjął on przeprosiny.
8. Ktoś inny wchodził tez na moim nicku na nsie , albo gadał że to ja ale to już były trolle. Nie mam z tym nic wspólnego
9. Kucyk udowodnił mi ,że wszedłem na te 15 min i przedłużył bana do perma za aktywnego.
10. Ostatnią instancją na CSL są h@, tak więc zwracam się do Axl, CZK lub Maluczkiej o darowanie mi bezmyślnego zachowania i szansę na poprawę zachowania.
ponadto jeśli dostanę UB: Podtrzymuję to co napisałem w poprzednim temacie i obiecuję ostateczną poprawę swojej kultury na serwerze i w przypadku kiedy znów ciężko bym kogoś obraził godzę się na perma bez tłumaczeń. Zrozumiałem przez te dwa tygodnie ,że na CSL w porównaniu do innych serwerów chyba tutaj czuję się najlepiej i nie muszę użerać się z ssami co 5 min i bezmózgimi adminami. Nie doceniałem wcześniej tego serwera.
W przypadku decyzji o braku UB wypada się tylko pożegnać i nie będę miał do nikogo pretensji , nawet do MAYERA ( szkoda tylko, że normalnie jesteś taki skrupulatny w wykonywaniu swoich obowiazków, Twoje przeświadczenie o tym że jestem odpalony robi swoje ).
Zamiast kolejnej gunwoburzy proponuję zrobić sondę ( która i tak nie będzie zobowiązująca , ale wyrazi opinię ogółu )
Zwierze 0:0 Ban - każda osoba w kolejnym poście może dostawić jeden punkt do wyniku.