Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik nXo?! napisał:no i mozna by pisac ale nie chce mi sie bo pijany troche jestem
Cytat:Jak chcesz Nam pomóc?: bylem juz adminem 2 albo i 3 razy
Cytat:nikt nigdy na mnie skari nie zlozyc chce pomodz w wylapywaniu plebsu utrzymywac porzadek na servie
Użytkownik suchy_sth napisał:Na nie.
Nigdy nie słyszałem byś się odezwał w grze przez mikrofon. Dziwne sarkazmy z Twojej strony w kierunku innych graczy mogą z czasem przeszkadzać.
Po 2 po co?Cytat:Jak chcesz Nam pomóc?: bylem juz adminem 2 albo i 3 razy
To nam nie pomoże.Cytat:nikt nigdy na mnie skari nie zlozyc chce pomodz w wylapywaniu plebsu utrzymywac porzadek na servie
Na prawdę za ten powód, to bez OP od razu.
Wysil się chłopie. Podanie na "odpie*dol", po 2 "lubisz sobie wypić", a z tego co pamiętam jest zakaz "adminowania pod wpływem"
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Ja tam nie grywam na dd2 ale skoro miałeś 2 czy tam 3 razy adm znasz się na rzeczy. Więc bez problemu można dać Ci admina. Tylko pytanie czy jest sens? Czy jest aż tyle pracy i aż tak mało adminów dd2 chyba NIE? Ale to zostawiamy H@. Tyle ode mniePozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości