Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik nXo?! napisał:nigdy nie slyszles bo ciebie jeszcze na tym, servie nie bylo mistrzumam sluchawki ale rozjebane tak jak kuba pisal wyzej lubie sobie wypic i wolalem sobie kupic polowke wodki niz sluchawki bo mialem taka ochote zalapany bylem tak wiesz
Użytkownik Kondzik napisał:Osobiście lubię nxo aka mjutWiem, że jest chłopak ogarnięty, konkretny i zna się na rzeczy. No i do tego momentu jestem na TAK co chodzi o przyznanie. Ale idźmy dalej. Olewactwo przy podaniach i taki swego rodzaju sarkazm robi się wkurzający. Jak to wygląda?? Wiem to tylko gra to nie cv do pracy ale chociaż pozory warto by było zachować. No i to picie wtf...... Taka moda nastała w Polsce by się tym chwalić ??? Rozczarowałem się trochę na tobie mjut ale podsumowując daję NEUTRALA by nie skrzywdzić cię moim zdaniem bo każdy może to inaczej odebrać niekoniecznie tak jak ja.
Już poza tematem mjut staraj się niekomentować wypowiedzi innych żeby z podanie nie stworzyła się niepotrzebna gównoburza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości