Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Grand napisał:Skoro wszyscy wiedzą to dawno powinno ich tu nie być, bynajmniej w roli admina bo tylko wstyd przynosząTo jest normalne że jak powiesz jedno słowo na admina to ban na tydzień ( widziałem i na więcej) bo przecież admin musi pokazać jakiemuś tam grajkowi gdzie jego miejsce w szeregu
Ale tutaj na 5 godz za taki straszny wyczyn to Maniek dziś powinien dostać perma za słowa "Odwróć się kurcze faszysto" do konkretnej osoby,to tylko jeden zwrot
Pozdrawiam
Użytkownik Grand napisał:Widzisz ja z tej funkcji zrezygnowałem bo odechciało mi się współpracy z ludźmi takiego pokrojuA adminem byłem chyba dość dobrym jako jedynym rygorystycznie podchodzącym do wykonywania swoich zadań a bardzo łagodnie do tego typu sytuacji z tego co pamiętam to nie miałem chyba żadnego bana za obrazę a jeśli były to byś to policzył na jednej ręce
( 110 banów 3 Ub)
Użytkownik ZoRRo napisał:@Grand Nie musisz nagrywać, bo i tak wszyscy wiedzą jak to wygląda
Dobrze przynajmniej, że nie słyszysz to co czasami na kanale adminów się wyprawia, wystarczy KubeQ z Tosią to już normalnie nie pograsz.
A co admin to inny obyczaj, ja koło słowa "patafianie" przeszedłbym obojętnie.
A przytaczając taką historię. Pewnego razu, pewien gracz, na pewnej mapie zwanej de_train, zasugerował adminowi, że nie umie grać - zrobił to grzecznie, aczkolwiek ze stanowczością, odpowiedź była jakże zaskakująca "Zamknij mordę", odpowiedź wtedy napotkała się w tym samym tonie "sam zamknij mordę", już byłem przekonany, że ban jak nic będzie, ale obeszło się bez obrażeń i rozeszli się w miłości
+coś z dd2
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości