Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Kasia napisał:Grand,moze ciebie to motywuje,ale to juz zadaleko zaszlo zreszta moze ty lubisz jak ktos do Ciebie mowi K...o.
Użytkownik Kubi napisał:Kasiu zluzuj kalesony, bo jak sie wkurwie, to sam Ci ebd wyzywal. Widzialem jak Mcn Cie obrazil dalem mu bana i po temacie. Po co takie zale, powoli zaczyna mi sie robic Cb zal. Nie masz nic ciekaweszego do roboty niz gra w cs i pisanie skarg?! Wez chlopa sb poszukaj, albo nie wiem
Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Użytkownik Kubi napisał:Kasiu zluzuj kalesony, bo jak sie wkurwie, to sam Ci ebd wyzywal. Widzialem jak Mcn Cie obrazil dalem mu bana i po temacie. Po co takie zale, powoli zaczyna mi sie robic Cb zal. Nie masz nic ciekaweszego do roboty niz gra w cs i pisanie skarg?! Wez chlopa sb poszukaj, albo nie wiem
Czy Ty tak na serio to pisałeś czy sobie jaja robisz? To już nie wolno upomnieć się o zbanowanie kogoś, kto wyzywa nagminnie?
Po drugie co ją straszysz? Że będziesz wyzywać? Chyba nie dorosłeś do swojej funkcji, jeżeli nawet do dziewczyny takie coś mówisz.. Twoja wypowiedź to dno... nie wiem dlaczego nie masz żadnego upomnienia jeszcze.. zmądrzej albo nie wiem co..
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości