Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:Siemanko. Zacznijmy od tego żeby Moderatorzy nie edytowali postów.
Jedziemy.
Zacznijmy od tego, że na dd2.. No ok, są admini, ale im bardziej na grze, fragach zależy a że tam kogoś od ku**w, pi*d wyzywają to mniejsza z tym. W ich oczach, oczywiście nie będę wymieniał nicków bo po prostu mi się nie chcę. Lecimy dalej z lista, obowiązki.. Admin wchodzi, ok dobra, ja rozumiem przymknąć oko na swojego koleszke czy coś, za nie wykonywanie celów, czy tam cholera wie co jeszcze. Ja jak bylem adminem nie pie**oliłem się czy to mój ziomek, czy to administrator serwera. Obrażałeś? Ban taka była moja funkcja. Jak tak dalej będzie to to naprawdę ... Stali gracze przestaną grać. Patrz btk, jego kobieta, to nie, on nie gra. Woli w go bo mu się to spodobało. Po prostu napisał, że ten serwer zszedł na psy. To samo huti, czemu nie gra tak często jak grał? Ja rozumiem praca kobieta, ale administracja zmusza do tego bo przymykają oko na to, co się dzieje. Byłem tu adminem i wiem jak jest. Admin admina kryje. Admin adminowi bana nie da, bo po prostu boi się, że zabiorą mu prawa. Taka jest prawda, nikt nie napisze szczerze jak jest bo się po prostu boi. Ja mam wyjebane. Byłem adminem i sam sobie odpowiem. Byłem Adminem przez rok, może dwa. Przez ten czas miałem ze 2-3 odwołania i nikt na mnie żadnej skargi nie złożył, wiecie dlaczego? Bo robiłem to co do mnie należało. Śmiało mogę powiedzieć, że byłem jednym z lepszych adminów na tym serwie. Ludzie, nie chodzi tu o to, że mam ból dupy bo pewnie ktoś sobie tak pomyśli. Ludzie, tu chodzi o to żeby ta serwerownia była dalej, żeby ludzie wchodzili na serwer z radością, że chcą grać, a nie słyszeć bluzgi z każdej strony bo uwierzcie mi, odechciewa się grać. Macie przykład, Kasia.. cisną ją. Ona sama składa skargę, a tu jeszcze zamiast jej pomóc, to ją jeszcze cisną Ludzie ja na tym serwie gram już przeszło 2 lata, ale takiego gó*na jak jest teraz jeszcze nie było, ogarnijcie się bo jak tak dalej będzie, to i Axl zrezygnuje z tego wszystkiego bo się robi naprawdę gó*no, a nie serwer. Ja tutaj naprawdę zżyłem się z kilkoma osobami i widzę, że naprawdę są ludzie w porządku, że idzie i pogadać, i Ci pomogą. Bylem adminem. Ja nie dopuszczałem czegoś takiego żeby ktoś, kogoś obrażał. Owszem zrobiłem błąd, że odbanowałem Nikosia, stało się. czasu się nie cofnie. Czy żałuje ? nie do końca tyle ode mnie. Pozdrawiam.
nXo aka mjut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości