(#37) Napisano 15 sty 2016, o 17:58
Nie gram, ale nie zmienia to faktu że mam prawo do odezwania się. Tu jest jak moda na sukces nie musisz oglądać wszystkich odcinków a i tak wiesz co się dzieje, no właśnie nie muszę grać żeby wiedzieć ocb. Wystarczy przeczytać pare postów, parę tematów i jest się na bieżąco. Śmieszne, czyli najlepiej żeby było że jak temat dotyczy FFA to tylko FFA się odzywa a jak DD2 to tylko DD2? hhahhahah komedia jedna wielka nie przestanie mnie to bawić

a odnośnie niego ? dać mu mute na stałe i On będzie zadowolony i wy będziecie zadowolenie

ale to i tak nic nie wniesie do tego bo potrwa to chwile a potem FFA zacznie płakać że odpalony a dowodów znaleźć nie będą potrafili i będzie tak w kółko. Bo analizując to wszystko całe FFA jedzie na niego że cziter co chwile ssy itp to On zaczyna się bronić i obraża wszystkichi wszystko bo taka jest kolej rzeczy, bo nikt nie lubi jak się go wyzywa, i to się robi takie koło. I w sumie mute by mu się przydało ale też bym spojrzał na całe FFA. Analizując to wszystko *syf jest TYLKO na FFA(czyli jak zwykle, niezmiennie od roku) a na DD2 jakoś nie ma bo nikt na niego nie jedzie(opieram to na komenatrzu Ned)

wlepcie mi kartke albo bana, FFA niech mnie zmiesza z błotem ale to będzie oznaka że prawda w oczy was kłuje.
*syf-cała ta afera.
"Te kilka lat, kilkanaście lub kilkadziesiąt, Ci szybcy nie nadążają, mądrzy nie wiedzą, chcesz wiedzieć co tu się dzieje? Proszę cię bardzo, dziś w nocy samotni płaczą, a nadzy marzną"