Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik zielone_jon.. napisał:No Z tym Panem trzeba coś zrobić bo to już 2 akcja dziś. Ja mu dałem dziś też bana za obrazę taką właśnie jak GREGU napisał. Trzeba go sprowadzić na ziemie bo się rozbrykał. Jak chcesz sobie wyzywać do idz do siebie wśród znajomych a nie tu i tym bardziej w takim momencie.
Użytkownik Greg napisał:Nikoś nie znam większego cFaniaka ... dlaczego nie możesz być normalny jak reszta ? znam naprawde dobrych lekarzy , po co takie zachowanie ? Kochasz złość i robienie innym na złość ? a jeszcze bezczelnie Grand i reszta spółki Cię broni . . . i szukaja na nas haka , jakby nie mogli zająć się grą . naprawde nie rozumiem , sił mi brakuje do takich typów jak Wy . .. z całym szacunkiem , ale kurcze przesadzacie .
Użytkownik NikooS napisał:Jak mają lubić kogoś kto kara ich serwerze? Dostaną np. wallbanga przez pół mapy i zaczyna się płacz, a potem wyzwiska, których admini nie widzą, dopiero zauważą, że jak na to odpowiem im śmiechem lub lekką prowokocją. Wtem dla całego serwera jestem najbardziej irytujący.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości