Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Rudziutka napisał:Dlaczego w każdej dyskusji o FFA i o kulturze adminów wtrącacie się z tematem serwera DD2?
Nikt z serwera DD2 nie pisał powodów banów typu "rucham Ci matke" "wypierdalaj" "wylacz wh kurwo" itd., itd., mogę podać takich dużo z bansa.
Jondro Ty każdy temat sprowadzasz do swojej osoby - "Ja kupuje vipa, ja nie obrażam .." - zobacz, że ja pisałam o ogólnie adminach FFA, a nie wymieniałam palcami. Jakbym miała cos do Ciebie to bym napisała, że to i to mi nie pasuje w Twojej pracy jako admina. Skoro nie napisałam to nie widzę nic złego.
Zauważcie tylko, że my też siedzimy pod innymi nickami, albo na innych steamach albo nsach i widzimy się jak się zachowujecie. Axl pisał, że FFA głównie upada przez kulturę. Ile było ostatnio skarg z FFA? Jak kicka któryś daje bez potrzeby, to drugi robi reconnecty mimo, że nie powinien. Jak gracze mają się stosować do regulaminu skoro sami admini się do niego nie stosują? Przez to, że są zasady ale nie są przestrzegane nawet przez adminów serwer traci graczy.
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości