Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Sivi napisał:Dlaczego nie została załączona moja propozycja tarczy + noża!?
Użytkownik paranormal napisał:Użytkownik Sivi napisał:Dlaczego nie została załączona moja propozycja tarczy + noża!?
Bo wydała mi się bezsensowna, dlatego specjalnie ją ominąłem. Poza Twoją propozycją miałem jeszcze nie dodawać AWP, USP+HE i Glock+HE, ale ostatecznie dodałem.
Użytkownik Sivi napisał:Dlaczego nie została załączona moja propozycja tarczy + noża!?
Użytkownik suchy_sth napisał:]Użytkownik Sivi napisał:Dlaczego nie została załączona moja propozycja tarczy + noża!?
Tarcza jest zablokowana z tego co pamiętam jak kiedyś chciałem 'powkurwiać' innych ...
Jaki sens, Sivi, jest w tym, by wprowadzać na rozgrzewce coś co i tak jak nazwa wskazuje nie pomoże Ci się rozgrzać?
Kolejna kwestią bez sensu jest to, że moim zdaniem wprowadzając do rozgrzewki tarczę powinno się udostępnić ją z powrotem w normalnym trybie rozgrywki...co łączyłoby się z negowaniem poprzedniej decyzji o blokadzie w/w przedmiotu
PS.
Głos na Kosę - chociaż z tego może kogoś trafię
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości