Nick na serwerze: KUCHY KINg.1
Steam ID: 0:0:22968264
Staż w CS'a: 8 lat
Link do GT:
http://stats.cs-lamers.com/hlstats.php? ... yer=42249#Jak chcesz Nam pomóc?: Ostatnio zdaża mi się grać, gdy nie ma adminów, a w kółko nie chcę Hedo męczyć, także sam postanowiłem złożyć podanie. Lubię tępić cheaterów także fucha idealna dla mnie, a że trochę już pograłem to wiem co i jak.
CV: Adminowałem na lamersach z dwa, trzy lata temu, kilka innych serwerowni również powierzyło mi możliwość pilnowania porządku. Miałem kilka przerw w graniu, ale ostatnio wróciłem po rocznej przerwie do gry i narazie nie ma mowy o kolejnej.
Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Maciej, mam 21 lat. Jestem studentem zaocznym Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, wcześniej próbowałem szczęścia na AWF'ie, ale zdrowie nakazało mi te studia przerwać. Na codzień pracuje, by móc opłacać studia i mieć na różnego typu zachcianki. Interestuje się sportem, dietetyką, motoryzacją, za to moją pasją jest podróżowanie po świecie. W wolnych chwilach lubię się odprężyc przy CS'ie, zawsze jak jestem w domu mam odpalonego steama, także w razie jakichś cheaterów, można smiało pisać.
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.