Powiedz mi o której stronę ci chodzi na jakiej mapie, jeśli chodzi o Allaha w CT go zlagowało na pistolu dokładnie na rampie bs A to opuścił serwer, ale nie wiem czy kicka nie dostał bo i tak był, i były rundy gdzie Volliuma ciągle wywalało i musiałem mu rzucić broń w CT na dd2 bo miał 800$ zamiast 5k. Ja miałem ddosy po stronie TT ciągle pakiety na ts i na serwie z 10 do 90 ping, potem Vollium na całej drugiej mapie a nawet już od strony CT. Nikt nie płakał wynik jest dość wysoki, i mecz przebiegł bez żadnych spin
Żaden z nas nie wyszedł celowo tylko jak był lag albo stracił łącze, przed meczem sam do każdego osobiście mówiłem zero wychodzenia zero scrolla i nie obrażać przeciwników, zacznij dokładniej oglądać demko, a nie wyskakujesz do mnie z jakimś cwaniactwem nie moja wina, że albo ma laga albo go ddosują.
Podczas meczu allah miał z 2 razy laga i to nawet jak miał hajs, a vollium pierwszy lag w CT na dd2 i musiałem mu rzucać broń stracił przy tym awp i 5k gdzieś, całe TT praktycznie go nie było pod koniec chyba wszedł i w dodatku znowu miał laga gdzie było 2vs1 i przegraliśmy rundę, w CT chyba zdążył dograć już
Sory za błędy ale z telefonu na szybko śmieszy mnie to jak wyskakujesz z czymś takim zamiast sie dokladnie przyjrzeć jakie byly problemy. Ps richardo scrolla nieraz przypadkiem spali i nikt mu nie wypomina, a ty wypominasz cos co nie miało celowego miejsca i nie wpłynęło na korzyść drużyny śmiechem wybucham