Nowy prawisz poprawnie , lecz on na DD2 grywa . Widocznie Przyjacielu Ciebie akurat wtedy nie ma, bo Kubeq nie posiada zobowiązującego zatrudnienia i stara się być wszędzie , gdy widzi coś podejrzanego itp , pisze do nas no Ogarnia temat , a mógłby sam się tym zająć. Skrupulatny , nie robi nic pochopnie i pilnie przykłada się do funkcji. Wiem , że reszta adminów spokojnie może potwierdzić moje słowa , Kubeq wie co to pilnowanie kultury oraz dobrze rozpoznaje osoby , które oszukują . Tym samym wiem , że admin otrzymany również na DD2 pozytywnie wpłynie na jego obecność na owym serverze i spełnianie odpowiedniej funkcji tam , gdy reszty brak.
PS. NOWY
nie myśl , że tutaj jest coś na siłe coś po koleżeńsku , ale skoro Chłop chce działać i tam to dlaczego nie dać mu szansy skoro u nas działa bez zarzutów i czuje , że w godzinach porannych/popołudniowych może również pełnić funkcję i tam, to dlaczegzo nie dać mu szansy. ?! Sam mam multi admina , ale czy jestem aż tak mega aktywny na DD2 ? no szczerze nie ... staram się codziennie choć na 10 - 30 minut tam kuknąć i jestem na każde zawołanie, więc wiem , że i Kubeq jest w stanie spokojnie w stanie się w takim samym stopniu poświęcić
Jeżeli ktoś chce działać poprzeczę wyżej to tylko dobrze , bo wie co należy do jego obowiązków i wie w jaki sposób ma się zachowywać/ działać. A ludzie mający STEAM wiedzą do kogo mogą pisać w razie potrzeby.
Szczerze Kubeq może ubiegać się o multi admina , gdyż z moich obserwacji wynika pojawia się tam pewnie częściej niż np Jonder, który gra o wiele rzadziej niż przed kilkoma miesiącami. Zastanówcie się dobrze . Pozdrawiam Greg Sprawiedliwy lecz Uczciwy
„Ja robię swoje i ty robisz swoje.
Nie jestem na świecie po to, by żyć według twoich wyobrażeń, a ty nie jesteś po to, by żyć według moich.
Ty jesteś ty, a ja jestem ja."