(#23) Napisano 5 maja 2016, o 00:45
Paranormal skoro już tego wymagasz to zacznijmy od początku.
Zaczęło się od betona, który zaczął obrażać ciapatych. Poleciał dla niego ban na tydzień. Chwilę potem przyszedł Leon (KiedysBylemDobry) i powiedział, że skoro CZK jest taki tolerancyjny to niech ich weźmie do siebie do domu. Po chwili poleciał ban pt. "papuga, przytakiwacz, a w dodatku ignorant" również na 7 dni. Po chwili przyszłam ja dowiedzieć się za co dostał bana. Pytałam się, ale nie uzyskałam odpowiedzi, później dodałam "jeszcze maluCZKi brakuje". Po chwili dla mnie również poleciał ban na 7 dni "Przyszłaś bronić chłoptasia? Odpoczniesz razem z nim". Siedzieliśmy razem w trójkę na ts i po prostu poszliśmy sobie grać na innych niż naszych nickach. Graliśmy sobie normalnie nie wadząc nikomu, a po paru mapach wylecieliśmy z permem. Powody banów podane są w AMXBans. Gracz GRS napisał w naszym imieniu odwołanie, które zostało bardzo szybko zignorowane. Nikt z tym nic nie zrobił, wyśmiali to, a temat pozostał olany. Po jakimś czasie GRS zaczął się domagać wyjaśnień na sb, których nie dostał. Potem wszedł Grand, który chciał się dowiedzieć za co są te bany. Zobaczył, że tematy były zamknięte, nie chciał zakładać kolejnych więc spytał się na sb. Dostał odpowiedź "za CZK w nicku", więc on zaczął się domagać dla niej bana pisząc skargę, która została zamknięta. Napisał drugi raz taką samą skargę, która również została zamknięta. Po kilku minutach obie zostały usunięte. Grand, GRS i Tabaka zaczęli prowadzić normalną rozmowę na sb za którą chwilę później dostali permy z powodem "troll". Dodatkowo Nacz0 dzisiaj również dostał bana za udzielanie się w temacie.
Oto cała historia, miłej lektury.
"Słaby punkt, pewnie go znasz
Jeśli chcesz z nim wygrać to ciągle walcz"