Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Fallen napisał:Paranormal skoro już tego wymagasz to zacznijmy od początku.
Zaczęło się od betona, który zaczął obrażać ciapatych. Poleciał dla niego ban na tydzień. Chwilę potem przyszedł Leon (KiedysBylemDobry) i powiedział, że skoro CZK jest taki tolerancyjny to niech ich weźmie do siebie do domu. Po chwili poleciał ban pt. "papuga, przytakiwacz, a w dodatku ignorant" również na 7 dni. Po chwili przyszłam ja dowiedzieć się za co dostał bana. Pytałam się, ale nie uzyskałam odpowiedzi, później dodałam "jeszcze maluCZKi brakuje". Po chwili dla mnie również poleciał ban na 7 dni "Przyszłaś bronić chłoptasia? Odpoczniesz razem z nim". Siedzieliśmy razem w trójkę na ts i po prostu poszliśmy sobie grać na innych niż naszych nickach. Graliśmy sobie normalnie nie wadząc nikomu, a po paru mapach wylecieliśmy z permem. Powody banów podane są w AMXBans. Gracz GRS napisał w naszym imieniu odwołanie, które zostało bardzo szybko zignorowane. Nikt z tym nic nie zrobił, wyśmiali to, a temat pozostał olany. Po jakimś czasie GRS zaczął się domagać wyjaśnień na sb, których nie dostał. Potem wszedł Grand, który chciał się dowiedzieć za co są te bany. Zobaczył, że tematy były zamknięte, nie chciał zakładać kolejnych więc spytał się na sb. Dostał odpowiedź "za CZK w nicku", więc on zaczął się domagać dla niej bana pisząc skargę, która została zamknięta. Napisał drugi raz taką samą skargę, która również została zamknięta. Po kilku minutach obie zostały usunięte. Grand, GRS i Tabaka zaczęli prowadzić normalną rozmowę na sb za którą chwilę później dostali permy z powodem "troll". Dodatkowo Nacz0 dzisiaj również dostał bana za udzielanie się w temacie.
Oto cała historia, miłej lektury.
Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Do CZK:
gdzie na forum Masz przejaw jakiegoś rasizmu.... I odnośnie kiboli/ kibiców jak zwał tak zwał, jakoś nie widzę by coś złego działo na forum więc już nie przesadzaj, bo Hedo nie nadaży przytakiwac.
Hedo daruj sobie te ironiczne komentarze względem dziewczyn, bo tylkko swoją butnosc pokazujesz i pychę. (wybaczcie błędy, ale jestem ma uczelni i z tel piszę, a nie chcę by mi temat zamknęli....
Użytkownik CZK napisał:@piskle jeszcze nie wróciłeś a już odwracasz się od administracji w ciemno, bo przy zaistniałym nie byłeś, ale przecież to normalne, najwięcej do powiedzenia mają osoby, które nie były naocznymi świadkami.
Użytkownik CZK napisał:Mniej więcej kolejność prawidłowa, ale szczegóły już nie są podawane, a jak nie są podawane to i Twoja wypowiedź nie może prowadzić do obiektywnej oceny sytuacji. A powiedz mi jak możesz Ty obiektywnie opisać sytuację, skoro znasz ją jedynie z opowieści? I proszę, nie próbuj mnie ani nikomu innemu wmawiać, że od początku byłaś przy rozmowie. Bo najzwyczajniej w świecie wyjdziesz na kłamce, a jak to później bywa "kłamca zawsze kłamie" a wtedy ciężko cieszyć się zaufaniem.
Użytkownik CZK napisał:Czy któryś z ww. pisał do Ciebie o zabijaniu, strzelaniu, wieszaniu innego człowieka? Otóż na SB miało to miejsce. Czy któryś z ww. wspomniał, że w ramach rozbawienia publiki pisał niemoralne żarty o nieletnich? Nie sądzę. Ale na pewno napisali, że ja bronię terrorystów i w momencie kiedy "poprosili" mnie abym ich do siebie przyjął, to się obraziłem i rozdałem wszystkim bany bo jestem h@ i mogę wszystko i nikt mi nic nie zrobi.
Użytkownik CZK napisał:Nie rozumiem Waszego toku myślenia. Skoro jest uprzejmie zwrócona uwaga, aby nie prowadzić dalszej rozmowy na jakiś temat, to proszę to uszanować, możecie spotykać się prywatnie, dzwonić, pisać na steam, fb, GG itp., jednak forum jest własnością sieci CSL i gdy h@ czegoś wymaga, to albo stosujecie się do prośby, albo stajecie okoniem i dostajecie po tyłkach za niesubordynacje.
Użytkownik CZK napisał:Niby graliście normalnie nie wadząc nikomu, komuś jednak się nie spodobało skoro bana dostaliście. I od kiedy to są Wasze "inne" nicki i dlaczego "przypadkiem" każde z Was wykorzystało mój nick? Admin uznał to za "zniesławienie", "podszywkę", "próby wyśmiewania", dodał bana, miał prawo. Pech chciał, że były to te same osoby, które dostały bana na forum i nie mogły się same odwołać.
Użytkownik CZK napisał:Co zatem się stało? Fallen zebrała swoich kolegów ze steam'a/mixów, wymyślili że wymuszą na administracji zmianę decyzji. Poszli parę kroków za daleko i za trollowanie (które nie było jedynie pojedynczym występkiem) otrzymali nagrody w postaci banów.
Użytkownik CZK napisał:Względem dziewczyn? Najpierw należy umieć się zachować i dorosnąć aby móc być uznawana za dziewczynę/kobietę.
Użytkownik CZK napisał:Dziwne, że Beton który dostał ode mnie bana na 7 dni nie przyleciał z płaczem, dziwne że potrafił pisać normalne wiadomości jakby nic się nie stało (nic poza karą za długi jęzor), dziwne, że "kiedysbylemdobry" jakoś nie ma jaj żeby się wypowiedzieć a był naocznym świadkiem. Za to najwięcej do powiedzenia ma osoba, która coś usłyszała na temat administratora, którego nie lubi, więc postanowiła wejść na forum i domagać się sprawiedliwości czyt. rozpętać aferę i zwabić jak najwięcej osób aby trwało to jeszcze dłużej.
Użytkownik Fallen napisał:Gdzie pisze, że muszę grać ciągle na swoim nicku? Gdzie pisze, że zakazane jest mieć parę literek w nicku? Nie wiem gdzie Ty tu widzisz podszywanie się lub próby wyśmiania. Chętnie się dowiem.
Użytkownik maluCZKa napisał:Nawiązując do slow Pisklaka... Slowo przepraszam nic nie kosztuje, wiec czekamy Fallen, ciagle masz szansę Nas przeprosić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości