Po pierwsze to ja kompletnie sie na tym nie znam, wiec nie bardzo wiem od czego mialbym zaczac
Dlatego zaproponowalem to administracji, bo skoro jest juz tyle serwerow to moze i ten jeden dodatkowy by "pociagneli". Co do skladek terazniejszych to chcialem zaznaczyc, ze nie ma zadnego obowiazku dokladania sie do interesu i admini nie placa ani zlotowki. Ten kto chce to wplaci. Moze warto by wprowadzic jakas skladke? Skoro piszecie, ze jest tak zle i ze sie nie dokladaja to wprowadzcie skladke 5 czy nawet 10 zl i bedzie git. 2 czy 4 piwa mniej na miesiac nikomu nie zaszkodzi. Jak dla mnie to mozna nawet po 20zl wplacac. To zaden majatek. Kosiarka wiecej paliwa spali przy koszeniu trawnika, wiec nie powinno byc zbyt wielu sprzeciwow. Te dwa serwery, ktore sa, sa dobre, nie trzeba ich chwalic, ani bronic bo sa juz tak dlugo, ze same sie wybronia. Ale mamy tylko te dwa. Tylko FFA i DD2, moze fajnie byloby pojsc krok dalej? Roznych MOD-ow jest od zaje... w sieci, a dobre serwery TP mozna policzyc na palcach jednej reki. Gralem kiedys na takich i wczoraj troche, szczerze mowiac odgrzalem tzw. kotleta i naszla mnie chec na cos takiego
Fakt faktem, ze byla taka proba kiedys i faktycznie ktos stracil troche pieniedzy, ale ja proponuje sprobowac jeszcze raz i zrobic skladke, zeby ewentualne straty byly rozlozone na kilka osob, a jak wypali to i administracja bedzie zadowolona i gracze zadowoleni