Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik MendoX napisał:Pomysł tej nocnej fajny może latarki dodać i można grać
Użytkownik Parker napisał:Użytkownik MendoX napisał:Pomysł tej nocnej fajny może latarki dodać i można grać
i puacz miliona osób o FPSy
Użytkownik Czas ponoc goi rany napisał:Aktualne mapy które są na serwerze FFA są według mnie wystarczające. Ale faktem jest że duża cześć osób wybiera te najbardziej znane (podczas Vote) przez to też rzadko te nowe mapy są grane.
Zielone jondro - nikt nie dodaje map jak mu się chcę... skąd Ty bierzesz te teorie, bo domniemam że piszesz swoje zdanie ale przy okazji musisz ponarzekać jak to nie jesteś brany na poważnie i nikt Cię nie chcę wysłuchać a na dodatek nie dodali tych map które Ty chcesz ;*( Nie jesteś tu sam...
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości