Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
FFA [NS/S] | 145.239.236.245:27015 | de_nuke | 26/32 | POŁĄCZ | ||||
TS3 | cs-lamers.com | 10/124 | POŁĄCZ | |||||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ZoRRo napisał:Jeżeli coś jest od stycznia nie tak, a dopiero teraz się o tym mówi...
To także zdam relacje z mojej strony. Odkąd tutaj gram czyt. sierpień 2015 jest pewna osoba co ciągle narzeka, a nawet dwie, z czego jedna już tutaj się wypowiedziała. Czy jestem easy graczem? Może. Niestety ja nie mam takich problemów, jak nasze pro gracze piszą czyt. opóźnienia, spadki fpsów (oczywiście ja jestem świadom, że przy 32 graczach nie ma serwera, który utrzymałby te 300fps - za lepszy komfort, trzeba by zapłacić, licząc koło 300zł/mc/serwer), czy także brak ciała. To ostatnie to według mnie jest zwykłą wymówką, aby mieć na co zwalić swoje niepowodzenia.
Serwery do mixa... tego nie można porównać. To jakby porównywać maybacha do busa marki daewoo.
Jedyne co w moim przypadku stało się na niekorzyść w tym okresie to zmiana dostawcy usługi shootere->1s1k . Średnio jestem +5ms.
Pierwsze też słyszę, aby to gracze narzekali na jakość serwera, raczej narzekają na cheaterów i brak adminów.
Użytkownik DamianCFC napisał:Popieram w 100%. Rok temu wszystko bylo w jak najlepszym porządku a teraz straszna lipa
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość