Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Rudziutka napisał:Użytkownik Axl napisał:Jak beda nominacje znowu bedzie 5 mapek w kółko
Po to jest ten temat aby wszystkie mapki były fajne i żeby juz płaczu nie było ze Axl chujowe mapki poustawiał, albo ze w kółko kilka mapek jest granych
Przeciez można ustawić tak, że jak ktoś chce nominować mapę, która była ostatnio grana (np. w siedmiu ostatnich mapach albo więcej) to nie może jej nominować i automatycznie skłoni to kogoś do nominowania innej mapy, która nie była ostatnio grana
Użytkownik zielone_jon.. napisał:zamiast dd2 lub dd2002 dać innego dusta za zwykłego ratsa co jest dodać jakiegoś nowego ja tam podałem nazwe nowego ratsa też mozna pool wymienić na tego większego
Użytkownik add. napisał:Użytkownik zielone_jon.. napisał:zamiast dd2 lub dd2002 dać innego dusta za zwykłego ratsa co jest dodać jakiegoś nowego ja tam podałem nazwe nowego ratsa też mozna pool wymienić na tego większego
Ty chyba żartujesz że chcesz podmienić dd2przecież to podstawowa mapa na FFA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości