Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015/OfflinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com5/124OnlinePOŁĄCZ
Ooops, coś poszło nie tak :( Axl już pracuje!

wybieranie map

mak.kaca 01

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 78
  • Dołączył: 3 lip 2015, o 19:15
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 2

(#1) Napisano 3 lip 2015, o 19:41

Wedlug mnie wybieranie mapy podczas gry jest bez sensu ponieważ z doświadczenia po sobie nie patrze co biore tylko naciskam bo jak gram wazna jest chwila i nie mogę sie skopić na czytaniu mapy i przeszkadza podczas gry wiec
proponuje
ja mysle ze wybór podczas 8 rundy jest dobry ale żeby wybór był na samy stracie wydłuży przerwę na starcie rundy i było by git w tedy nikt nie może sie czepiąc admina ze kijowa mapa

xManiek77x

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1308
  • Dołączył: 13 wrz 2013, o 15:40
  • Lokalizacja: Częstochowa
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#2) Napisano 3 lip 2015, o 19:51

trzeba mieć podzielną uwagę kolego :peace:
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

7rec

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 215
  • Dołączył: 9 gru 2014, o 16:00
  • Lokalizacja: Poznań
  • Postawione piwa: 22
  • Otrzymane piwa: 42

(#3) Napisano 3 lip 2015, o 19:59

Moim zdaniem ma dobry plan żeby wydłużyć czas w 8 rundzie i dać vote :)
Obrazek

Dziś zrób coś, czego innym się nie chce.. a jutro będziesz miał to czego inni pragną !

Tylko Frajer wsiada za kierownice po alkoholu !

Axl

    Główny Administrator

  • Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Posty: 3306
  • Dołączył: 18 kwie 2011, o 03:53
  • Postawione piwa: 45
  • Otrzymane piwa: 364

(#4) Napisano 3 lip 2015, o 20:19

To moze na koniec rozgrywki w 12 rundzie dac freeza i robic vote jak w csgo ?
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

7rec

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 215
  • Dołączył: 9 gru 2014, o 16:00
  • Lokalizacja: Poznań
  • Postawione piwa: 22
  • Otrzymane piwa: 42

(#5) Napisano 3 lip 2015, o 20:44

Też bardzo dobra opcja :D
Obrazek

Dziś zrób coś, czego innym się nie chce.. a jutro będziesz miał to czego inni pragną !

Tylko Frajer wsiada za kierownice po alkoholu !

mak.kaca 01

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 78
  • Dołączył: 3 lip 2015, o 19:15
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 2

(#6) Napisano 3 lip 2015, o 20:47

Użytkownik Axl napisał:
To moze na koniec rozgrywki w 12 rundzie dac freeza i robic vote jak w csgo ?


kolega możliwe ze ma lepszy pomysł nie grałem w cs-go ale popieram

maniek oj trzeba miec podzielna uwage ale nie zawsze jest czas na spojrzenie

mak.kaca 01

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 78
  • Dołączył: 3 lip 2015, o 19:15
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 2

(#7) Napisano 4 lip 2015, o 12:52

Dodatkowo proponuje jeszcze dodanie kilku nowych map a niektóre zamienic wiem ze jest pod zła zakładka ale nie chce zakladac kolejnej oto moje propozycje map
cs_assault2k
de_rats4_final
de_westwood big
de_lidl
cs_italy_remake
de_russka
de_clan2_fire

de_SURVIVOR

paranormal

    Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

  • Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Posty: 1318
  • Dołączył: 11 mar 2013, o 18:32
  • Lokalizacja: Nowa Dęba
  • Postawione piwa: 65
  • Otrzymane piwa: 357

(#8) Napisano 6 lip 2015, o 19:59

Ja osobiście nie gram w 1.6 ale sugeruję wrzucić ten freezetime na koniec mapy. Myślę, że 10 sekund by wystarczyło ewentualnie 15 sekund.

Zapraszam do dyskusji jeśli propozycja takiego wybierania map się podoba.

Co do drugiej propozycji, czyli dodanie nowych map. Moim zdaniem nie ma sensu w tym temacie tego omawiać ponieważ to temat rzeka.
Obrazek
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie.

Beton

    Na przepustce

  • Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Posty: 500
  • Dołączył: 26 gru 2014, o 11:21
  • Lokalizacja: Szczyt
  • Postawione piwa: 163
  • Otrzymane piwa: 99

(#9) Napisano 6 lip 2015, o 20:11

Freezetime dobra opcja

mak.kaca 01

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 78
  • Dołączył: 3 lip 2015, o 19:15
  • Postawione piwa: 14
  • Otrzymane piwa: 2

(#10) Napisano 7 lip 2015, o 14:48

to prosze o przedyskutowanie tego tematu admini i po informowaniu o decyzji :)

Beny

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 1057
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 16:43
  • Lokalizacja: Szczuczyn
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#11) Napisano 7 lip 2015, o 16:26

Najlepsza opcja ;] Sam nieraz nie wiem co wybieralem przypadkiem :)
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

Individual

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 32
  • Dołączył: 3 lut 2015, o 16:59
  • Lokalizacja: Katowice
  • Postawione piwa: 17
  • Otrzymane piwa: 20

(#12) Napisano 8 lip 2015, o 12:24

Freezetime bardzo by się przydało, może w końcu przestaną klikać na oślep.

Rudziutka

    Ten tego zwykły szarak.

  • Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Posty: 2052
  • Dołączył: 13 sie 2013, o 23:14
  • Lokalizacja: Leśna Podlaska
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#13) Napisano 8 lip 2015, o 12:34

Ale przecież właśnie dlatego, żeby nie klikać na ślepo wybieranie mapy jest pod przyciskami 5,6,7,8. To już chyba skłania do wybrania tej mapy , którą się gra a nie wciskać jak wcześniej na pałę 1,2,3 lub 4. Powiem tak: jeszcze się nie trafił taki, co by mu dogodzić. Temat map na FFA, wybierania map na FFA był, jest i będzie tysiące razy wałkowany a i tak będzie źle :facepalm:

Individual

    Kobitka

  • Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Posty: 32
  • Dołączył: 3 lut 2015, o 16:59
  • Lokalizacja: Katowice
  • Postawione piwa: 17
  • Otrzymane piwa: 20

(#14) Napisano 8 lip 2015, o 12:55

W klikaniu na oślep bardziej chodzi o to, że wybieranie mapy pojawia się w trakcie rundy a nie o to pod jakim numerkiem jest. Klawisze 5,6,7,8 na dłuższą metę nie sprawdzaja się, bo jak się gracz przyzwyczai, że musi klikać trochę dalej to i tak klika na ślepo ;3 Tym bardziej gdy wybieranie pojawia się w trakcie rundy, gdy gracze są zajeci rozgrywka.
Ja bym wprowadziła ten freezetime chociażby na próbę. Gdy się nie sprawdzi to zawsze można usunąć, ale pomysł jest naprawde godny uwagi.

maluCZKa

    Zawsze pomocny

  • Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Posty: 1200
  • Dołączył: 2 lut 2013, o 18:52
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#15) Napisano 8 lip 2015, o 13:07

Axl jedziesz z tym :)
Kucyk jedziesz z tym :)


:ulan: :ulan: :ulan:

Wróć do Archiwum FFA



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Wymiana linkami: cs-hax.comLamernialamernia/a> •

cron