Nick na serwerze: [Osu] SWIATECZNA PIKIETA*
Steam ID: STEAM_0:1:26864195
Staż w CS'a: 8-9 lat z małymi przerwami
LinkDoGT:http://www.gametracker.com/player/%5BOsu%5D%20SWIATECZNA%20PIKIETA%2A/195.42.112.8:27073/
Jak chcesz Nam pomóc?: Chciałbym pomóc serworowni w tym wszystkim czyli załatwianiem spraw związanymi z cheaterami , zaangażowaniem z mojej strony , wzorowa frekfencja , tymbardziej chciałbym byc kolejnym pomocnym adminem bo z tego co widze na dd2 jest mniejszosc.
CV: Po sporej przerwie wróciłem do csa 1.6 , lecz cały amx jest mi znany do tej pory bez precedensu
Napisz kilka słów o sobie: Mam 20 lat i mieszkam w województwie Wamińsko-Mazurskim a dokładniej Olsztyn. Zaczne od sportu , kocham to robic nie ważne jaki rodzaj
jest to moja zajawka na życie
Jestem troszke nerwowy , lecz moje nerwy sa kontrolowane w dużym stopniu. Lubie podróżować po całym świecie , zawierac nowe znajomosci , dlatego chciałbym sie zżyć z lamersami i służyc pomocą w każdej sytuacji
Z góry Dziekuje Pozdrawiam.
*Co do wymogów.. Chciałbym napisać że konto mam od około miesiąca , bo zajmowałem sie grą na serverze i obecnoscia na nim. Posty nadrobie najszybciej jak sie da oczywiscie jak jest taka możliwosc.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie tego podania.
Pozdrawiam wszystkich graczy oraz Administratorów
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.