Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ke ? napisał:Odpowiedź lamersów w sprawie serwera była jasna.
Żaden z adminów nie podjął próby kontaktu z moją osobą , oraz nie byliście zainteresowani serwerami only steam.
Ja osobiście nie wspieram non steamów i haxów , dlatego na serwery non steam szukajcie sobie innych sponsorów.
Proponując wsparcie i współpracę myślałem że zależy wam na poziomie gry na waszych serwerach ponieważ ten który jest aktualnie " średnio kilkunastu haxów na non steamie dziennie " którzy przewijają się przez serwer nie jest zbyt wysokim poziomem gry ...
Chciałem zrobić to dla graczy tych którzy potrafią sobą coś reprezentować głównie kulturę gry oraz rzetelność wobec innych ponieważ wiem iż przewija się przez wasze serwery bardzo dużo dobrych i inteligentnych zawodników jednak szybko od was uciekają co nie jest niczym dziwnym gdy na serwerze pojawia się jak zwykle odpał ....
Byłem pewien iż właścicielom serwerowni bardzo zależy na miłej atmosferze i uczciwej grze , jednak bardzo się zawiodłem gdy zobaczyłem iż ważniejsza jest frekwencja ( nie ważne jaka , byle by była )
Dlatego też szybko zrezygnowałem z jakiejkolwiek próby współpracy
Ok wasz biznes , wasza decyzja ja tu byłem tylko gościem
Co do konta na forum , jak już wcześniej pokazaliście zależy wam na frekwencji więc ok nie musicie usuwać
At list you have one member more
That'sing nice statistic
GL & HF
Żegnam Państwa
Użytkownik ke ? napisał:Odpowiedź lamersów w sprawie serwera była jasna.
Żaden z adminów nie podjął próby kontaktu z moją osobą , oraz nie byliście zainteresowani serwerami only steam.
Ja osobiście nie wspieram non steamów i haxów , dlatego na serwery non steam szukajcie sobie innych sponsorów.
Proponując wsparcie i współpracę myślałem że zależy wam na poziomie gry na waszych serwerach ponieważ ten który jest aktualnie " średnio kilkunastu haxów na non steamie dziennie " którzy przewijają się przez serwer nie jest zbyt wysokim poziomem gry ...
Chciałem zrobić to dla graczy tych którzy potrafią sobą coś reprezentować głównie kulturę gry oraz rzetelność wobec innych ponieważ wiem iż przewija się przez wasze serwery bardzo dużo dobrych i inteligentnych zawodników jednak szybko od was uciekają co nie jest niczym dziwnym gdy na serwerze pojawia się jak zwykle odpał ....
Byłem pewien iż właścicielom serwerowni bardzo zależy na miłej atmosferze i uczciwej grze , jednak bardzo się zawiodłem gdy zobaczyłem iż ważniejsza jest frekwencja ( nie ważne jaka , byle by była )
Dlatego też szybko zrezygnowałem z jakiejkolwiek próby współpracy
Ok wasz biznes , wasza decyzja ja tu byłem tylko gościem
Co do konta na forum , jak już wcześniej pokazaliście zależy wam na frekwencji więc ok nie musicie usuwać
At list you have one member more
That'sing nice statistic
GL & HF
Żegnam Państwa
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości