Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik ipoco napisał:Te ss ja ci zrobilem.
http://www37.zippyshare.com/v/Nu4Wl1tv/file.html
Możesz mi wytłumaczy co robi tarcza ct na pierwszym ss u ciebie na ścianie kolo drzwi na długa?
Użytkownik ~ yay ~, for Equestria! napisał:[*]
Tarcza jest ukryta w ścianie, nie ma prawa wystawać, w żaden cholerny sposób. Widać ja tylko na wh
Użytkownik ipoco napisał:Nie znam się na tym efekt mi jest pierwszy raz widziany. Nie grywałem na wh wiec niech ktoś inny to oceni, wypowie. Dla mnie gracz jest dziwny dużo widzi przez smoke.
Użytkownik ŁAPA napisał:Że dużo widzi przez smoke to dlatego, że gra na słabej grafice + 16 bit, ale Smiley jak się odpalasz to mam nadzieje, że to udowodnią i ban poleci.
Użytkownik ŁAPA napisał:Ja też kiedyś grałem na zintegrowanej grafice,ale żadnych tarczy nie było widać
Użytkownik ŁAPA napisał:Skoro kiedyś o nią pytałeś i po wszystkim dalej grasz na serwerze to nie wiem, w czym problem.
Wtedy nie zabronili ci grać przez tarczę to i teraz nie powinni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości