(#9) Napisano 6 lut 2017, o 00:57
Czytam Twoją wypowiedź Jondro i widzę parę niejasności.
Otóż nikt się nie czepia, że dałeś kicka, postąpiłeś słusznie, choć można było sprawę załatwić na kilka sposobów. Gracz wszedł jednak z pretensjami w sumie poniekąd miał do tego prawo, sprawą konfliktową jest sposób w jaki wyraził swoje zniesmaczenie, ale wyzwisko nie było na tyle dobitne, aby karać kogoś na tydzień.
Przestudiowałem swoje bany i nie znalazłem żadnego, który byłby za kulturę na tydzień bądź dłużej, a jeżeli nawet był to tylko i wyłącznie w skrajnych i uzasadnionych przypadkach, więc nie wiem do czego pijesz.
Znów się wzburzasz o byle co i do tego te obrażalskie "nie to nie, to wcale nie będę pilnował celów" . . . to nie jest zdanie, które powinno wypłynąć z ust dorosłego człowieka. Jak widzisz gracz napisał swoją wersję, Ty napisałeś swoją a ja natomiast mam za zadanie rozwiązanie problemu. To, że zwracam Ci uwagę powinieneś przyjąć z pokorą i podejść do tego jak dorosły facet a nie zadzierasz nosa jakby Twoja prawda była jedyną słuszną prawdą.
Gdyby gracz Cię zwyzywał, bądź Twoją rodzinę, to rozumiem. Ale nazwać kogoś pojebanym tudzież szalonym/zwariowanym to raczej nie powinno Cię aż tak zaboleć, nie mów, że jesteś aż tak wrażliwy, ile razy sam użyłeś tego słowa bądź innego pokrewnego "skubany/e" bezgłowie w kierunku graczy? Uderz się w pierś albo zaprzecz, że nigdy się źle nie wyraziłeś o żadnym z graczy, bo póki co jedynie dolewasz oliwy do ognia.
Wasze piwa dosłownie idą na szczytny cel.