Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Pułkownik_Wojtynski napisał:Cześć i czołem!
Zawodowo między innymi zajmuje się rozwojem i prowadzeniem wraz z redakcją największego serwisu branżowego o tematyce pożarniczej w Polsce - Remiza.pl (chwilowo mamy awarię serwera, dlatego strona tak się rozjeżdża). Całkiem niedawno, miałem swój własny serwer w CS 1.6 dla swoich czytelników (jest ich cała masa, czasami 2 mln zasięgi), który był zapełniony.
Na długie, zimne wieczory chciałem postawić dwa serwery, jednak wpadłem na pomysł, aby... Zacząć współpracować z siecią CS-Lamers. Z mojej strony pełna promocja serwerów. W końcu na serwerach była by duża ilość świeżych graczy - nie tylko strażaków, pasjonatów ratownictwa i pożarnictwa.
Kwestia jest tylko umowy współpracy, co można wypracować... Co o tym myślicie?
WWW: Remiza.pl
FB: https://www.facebook.com/remizacompl/
Cytat:Napisz miły człowieku, czego oczekujesz ze strony CSL? Będziemy wiedzieli czy jesteśmy w stanie sprostać Twoim wymaganiom.
Użytkownik Pułkownik_Wojtynski napisał:Pierwsza reklama poszła dzisiaj. W planach mam głębszą współpracę. Znajdę chwilkę, to wszystko napiszę!
Użytkownik MAYER napisał:Bardzo bym chciał żeby serwer ffa cs-lamers wrócił do lat świetności, kiedy cały czas było full ludzi. Bez tworzenia nowego serwera
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości