Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Errol napisał:Jako że zacząłem od niedawna grać trochę częściej, od razu rzuciły mi się w oczy te 4 mapy: de_dust, de_mirage, de_tuscan i de_kabul. Biorąc pod uwagę jak często są one zapełnione w porównaniu do reszty map, moim zdaniem są do usunięcia. I tak, rozumiem, że znajdą się osoby, które lubią daną mapę lub się ze mną po prostu nie zgadzają, ale spójrzcie na to z innej strony: te mapy, a zwłaszcza kabul, zwyczajnie odstraszają większość graczy, a zapełnienie serwera powyżej 16 czy 17 graczy z reguły nie utrzymuje się przez całą mapę.
Po ewentualnym usunięciu wyżej wspomnianych map, dostępne będą:
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
de_aztec
fy_snow
mini_dust2
de_westwood
Zostałoby wówczas 8 map, które, według mnie, są ogrywane przez o wiele większą ilość osób niż te wspomniane wcześniej. Dodatkowo, sugerowałbym zmianę mapcyklu na przykład na taki:
de_dust2
de_nuke
fy_snow
de_aztec
de_westwood
de_train
mini_dust2
de_inferno
Prosiłbym o rozpatrzenie tej propozycji obiektywnie i oczywiście w jak najkrótszym czasie.
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości