Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik CZK napisał:Jak wielki jest kosmos?
Użytkownik CZK napisał:Jakie prawdopodobieństwo, że jesteśmy sami?
Użytkownik CZK napisał:Dlaczego system jest taki pojebany?
Użytkownik CZK napisał:Tutaj kolejne pytanie, interesuje Cię historia? Jeżeli nie, to jest to jeden z powodów, dlaczego będziesz podważał każdą moją wypowiedź.
Użytkownik CZK napisał:Pamiętaj, czasy się zmieniają, ale ludzie i narody nie. Są biedni i są tacy, z pieniędzmi o ilości jakiej Nam się nie śniło. Historia zaczyna się więc tak. Ktoś kiedyś postanowił wprowadzić plan, zaprowadzić nowy porządek tak, aby zjednoczyć narody. Powstaje bank centralny, powstają unie: Unia Europejska, Unia Azjatycka, Unia Afrykańska oraz ta, o której najmniej się mówi, Unia Ameryki Północnej pomiędzy Kanadą, USA i Meksykiem. Każda z Nich posiada rząd centralny, którego celem jest jak niegdyś samego Adolfa, "podbicie" Europy, wprowadzenie jednej waluty, religia miała zostać zneutralizowana, jeden język dla każdego, brak granic, wymazanie tradycji i patriotyzmu. W tym momencie trzeba sobie odpowiedzieć, czy czegoś takiego nie ma faktycznie dziś?Pewnie nie, Unia Europejska przecież nie istnieje, nie ma Euro, przez granice nie przejedzie się bez kontroli, angielski nie jest językiem uniwersalnym, haloween nikt też nie obchodzi i nikt nie miewa kaca 1 listopada, nie wspominając już od wolnym od pracy i szkoły Dniem Niepodległości, też jest okazja się napić no bo co robić przecie. Z całą pewnością jebie mi się w głowie od palenia pewnie.Przeczytaj to i zastanów się, w którym momencie nie mam racji.
[/quote]Użytkownik CZK napisał:Powiedz mi np. dlaczego żołnierze USA po powrocie z wojny z Wietnamem stanowili (o ile dalej tak nie jest) najwyższy odsetek bezdomnych i uzależnionych, takie małe zadanie domowe.
Użytkownik CZK napisał:Ok, to teraz odpowiedź na Twoje zadanie domowe. Odpowiedź brzmi, przez heroinę, morfinę, kokainę czy w głównej mierze, opium które używali na wojnie, a które siatka narkotykowa, przemycała do stanów. Też daleko nie szukać, American Gangster, taki film z Denzelem a to, żę film na faktach, też pewnie jest częścią konspiracji.Ale, idąc dalej, wraca Ci taki żołnierz, który był świadkiem mordów, często na bezbronnych ludziach, sami zostają okaleczeni zarówno fizycznie jak i psychicznie. Do tego uzależnienie i brak pomocy ze strony państwa. Pytanie, dlaczego? Bo to właśnie Ci, którzy wrócili i widzieli zakulisowe działania z którymi się nie zgadzali, kończyli w taki sposób, bez posłuchu. Wojna sama w sobie była bezcelowa, jedyną korzyścią było bodajże wprowadzenie nowego rządu i obsadzenie na jego czele, przychylnego Stanom, Prezydenta/Przywódcy lub jaki tam jest ten wietnamski odpowiednik (tego akurat nie jestem pewien do końca, bo nie doszedłem jeszcze do tego etapu polityki zagranicznej, drugim natomiast był właśnie handel narkotykami, w które (tj opium) Wietnam obfitował.
Użytkownik CZK napisał:Kolejne pytania z mojej strony (w nadziei na kontynuację wątku z Twojej strony i mam nadzieję, zainteresowanie tematem, bo jest on całkiem istotny dla dalszej historii, nie tylko stanów, ale i świata), to:
- Jakim cudem, handel takimi ilościami narkotyków, było w stanie zostać zorganizowane przez jakiegoś tam pajacyka (trzymając się treści filmu), bez przyzwolenia wyżej postawionych? Jak wysoko to mogło sięgać?
Użytkownik CZK napisał:- Jak wybudowali piramidy i dlaczego w szkole mnie okłamano? Bo nie wiem czy teraz uczą o starożytności itp.
- Dlaczego mówiąc o piramidach, określani jedynie Egipt/Gizę i kilka innych afrykańskich krajów, a zapomnieli o wielu innych MONOLITYCZNYCH budowlach, które również, tak jak piramidy, powstały w NIEWYJAŚNIONYCH dotąd okolicznościach?
Użytkownik CZK napisał:NA koniec powtórzę jeszcze z ostatniego postu, bo edytowałem po tym, jak zorientowałem się o Twoim nowym wpisie.
"
AD. Tyler post wyżej . . .
Jest taka nauka, uznawana za fikcyjną, nazywana alchemią. Żył też kiedyś taki "wariat", którego matka była zagorzałą katoliczką i z Jego relacji wynika, że zawsze Mu powtarzała, że w Biblii jest prawda. Jak dorósł, stał się największym i najbardziej niedocenianym naukowcem żyjącym na przełomie XIX i XX wieku, dzięki któremu teraz mamy bezprzewodowy internet, radio, telewizję satelitarną, sonary, teleskopy, radary itp itd, nazywał się Nicola Tesla i twierdził, że Biblia, jest kluczem.Warto o Nim też poczytać. I tutaj masz odpowiedź na to o co spytałeś Poisona. Nauka to Religia, a Religia to Nauka."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości