Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Hebrajski napisał:co do tych "przeskoków", jest to normalny ruch ręka, którą mam wytrenowaną na tyle dobrze,że właśnie to tak wygląda...
Użytkownik Poison2607 napisał:24:55 - To najechanie celownikiem na ściane dziwne, jakby wiedział że ktoś się tam chowa. Tym bardziej że olał totalnie gale, nie mógł wiedzieć ze ktoś jeszcze wyjdzie z tej długiej, i nie wiedząc co się dzieje właśnie na galerii.
25:21 - Za wcześnie, jak zaczął się przemieszczać żeby łeb wychylić już wiedział że właśnie tam sie wychyli.
25:57 - Dziwne... Może i fart, 50/50.
Moim zdaniem troche za mało na bana, jednak przyznam że akcje nie są "normalne". Na siłe zawsze można coś znaleźć. Mieszane myśli mam co do demka, takie 50/50 powiedziałbym.
Użytkownik ktos napisał:Użytkownik Poison2607 napisał:24:55 - To najechanie celownikiem na ściane dziwne, jakby wiedział że ktoś się tam chowa. Tym bardziej że olał totalnie gale, nie mógł wiedzieć ze ktoś jeszcze wyjdzie z tej długiej, i nie wiedząc co się dzieje właśnie na galerii.
25:21 - Za wcześnie, jak zaczął się przemieszczać żeby łeb wychylić już wiedział że właśnie tam sie wychyli.
25:57 - Dziwne... Może i fart, 50/50.
Moim zdaniem troche za mało na bana, jednak przyznam że akcje nie są "normalne". Na siłe zawsze można coś znaleźć. Mieszane myśli mam co do demka, takie 50/50 powiedziałbym.
Odpal sobie /viewdemo na 4x slow, to zobaczysz jakie piękne przeskoki celownika. Ewidentny AB i nie będę czytał bajeczek o cudownych rękach których nie powstydziłby się sam Luq
Jeszcze parę takich akcji było, jak chcecie to mogę rozpisać.
Użytkownik Ned napisał:Pozostaje pytanie dlaczego jego ab działa tylko przy scoucie, przy m-kach, awp i innych kałachach tego nie ma?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości